INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

FCSB - MLADA BOLESLAV // VIDEO Harlem Gnohere și Mihai Pintilii s-au antrenat normal » Alți doi fotbaliști accidentați au revenit pe gazon

FOTO: Cosmin Nistor +15   FOTO
FOTO: Cosmin Nistor

Articol de , - Publicat miercuri, 07 august 2019 11:30

Vergil Andronache a condus antrenamentul oficial al celor de la FCSB dinaintea meciului cu Mlada Boleslav din turul III preliminar al Europa League. 

FCSB primește întăriri importante pentru „dubla” vitală cu cehii de la Mlada. Vârful francez Harlem Gnohere și mijlocașul Mihai Pintilii, jucătorii despre care Gigi Becali spunea că vor schimba fața echipei când vor reveni, s-au antrenat normal alături de colegi.

Alți doi fotbaliști accidentați, Olimpiu Moruțan și Mihai Roman, au revenit pe gazon, dar s-au pregătit separat de restul lotului.

Antrenamentul celor de la FCSB

Vezi și: 

FCSB - MLADA BOLESLAV // Vergil Andronache a răbufnit: „Eu am vrut să fiu de bun simț până acum...”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
2505073356212125
Dani Suilea  •  07 August 2019, 13:15

E bine insa ca parerea/dorinta ta nu conteaza.

1573620776237869
Gicu Croitoru  •  07 August 2019, 12:27

Sper.. Și ma rog ca acest cioban agramat și îngâmfat sa nu reușească calificarea în Europa League... Chiar dacă sunt acolo niște copii buni și de viitor.. Vreau ca ratatul asta sa falimenteze și sa dispară din fotbal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează