FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHINDIA 1-1

FCSB // VIDEO EXCLUSIV Încă un om de fotbal penalizează reacțiile extreme ale lui Gigi Becali: „Face o mare greșeală! Jucătorii au nevoie de altceva”

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 09:00

FCSB - CHINDIA 1-1 // Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, nu s-a abținut după un nou insucces în Liga 1 și l-a taxat dur pe Florinel Coman (21 de ani), fotbalist schimbat la pauză

Aflat în studioul GSP Live, unde a analizat remiza FCSB-ului contra Chindiei, Grigore Sichitiu (71 de ani), fostul președinte al Rapidului, a criticat maniera în care Becali își critică public jucătorii după fiecare rezultat nesatisfăcător al echipei. 

„După părerea mea, este o mare greșeală. Jucătorii tineri trebuie să fie încurajați. Un om care este în fotbal trebuie să se aștepte ca un jucător tânăr să joace mai multe meciuri proaste decât bune. 

Tu trebuie să fii alături de el, să-l susții! Cine altcineva să-l susțină? Dacă tu îl critici, îl mai critică și îl mai înjură și ăia din tribună. 

Unul e venit de la marea academie din Brăila (n.r - Florinel Coman), altul vine de la Botoșani (n.r - Olimpiu Moruțan). Ei vin, săracii, cu un anumit model și trebuie să ai grijă de ei când ajung la București. Eu niciodată n-am criticat în presă un jucător. Da, am discutat altfel cu jucătorii în vestiar, dar niciodată n-am vorbit public. În momentul în care un jucător vede că e criticat în presă, el suferă foarte mult. E și mai rău când îți spune așa ceva omul numărul 1 în club”, a spus Sichitiu, la emisiunea GSP Live.

5a fost nota primită de Florinel Coman din partea Gazetei pentru evoluția din meciul contra Chindiei. A fost schimbat la pauză cu Ovidiu Popescu

Becali: „Florinel Coman va sta pe bancă!”

„Florinel vrea să joace toată echipa pentru el. Nu înțelege că e joc de echipă. În loc să îl vadă pe primul și să paseze, se gândește cum să dribleze, se învârte... Când ai iubire de sine și nu vrei să fii altruist, nu poți să mai driblezi nici măcar unul. Nu va mai juca. Va sta pe bancă. Asta e, o să iau eu banii. Dacă joacă așa, nu iau nici banii pe care i-am dat pe el. Va sta pe bancă și îi vor veni mințile la cap!”  - Gigi Becali

Cum pierde FCSB milioane din cauza lui Gigi Becali: „Maimuță, proxenet, circar! Fac ce vreau, nu pot fi interzis”

Gigi Becali este singurul patron din fotbalul românesc care-și distruge jucătorii după fiecare meci folosind expresii ca "maimuță", "proxenet" sau "circar".

"Declar ce vreau eu, că nu e interzis! Părerea mea este că le era frică, pentru că nu sunt pregătiţi. Când nu eşti pregătit, ţi-e teamă", a spus Becali după Derby de România cu Dinamo. 

Gazeta Sporturilor a scos din arhivă declarațiile patronului FCSB și sunt foarte puțini jucători din lotul actual care au scăpat de malaxorul acestuia după meciuri. Printre ei, Valentin Crețu, Aristidis Soiledis sau Ionuț Vână. În rest, toți au fost taxați după meciuri slabe sau mai puțin bune.  TOTUL, AICI!

Vezi și: 

FCSB - CHINDIA 1-1 // Gigi Becali, ultimatum pentru Vintilă: „Poate mă supăr! Gata, atât îl mai las” + Îl face praf pe Florinel Coman

Cum pierde FCSB milioane din cauza lui Gigi Becali: „Maimuță, proxenet, circar! Fac ce vreau, nu pot fi interzis”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
347655969058390
Ion Popescu  •  24 Februarie 2020, 06:47

Bravo chindia !

104459837173638
Dinu Stefan  •  24 Februarie 2020, 01:39
Postat de chernomor pe 23 Februarie 2020, 11:34

Nu înțeleg de ce toți invitații sunt întrebați de FC FCSB, de Gigi și dacă o consideră a fi continuatoarea Stelei. Nu mai aveți ce scrie? FC FCSB e o rușine pt fotbal, toată organizarea, haosul, recidiviștii, faptul că n-au stadion, dar au procese pe la fiecare instanță posibilă... Un astfel de club ar trebui marginalizat, nu adus și readus in discuție cu absolut toți invitații sau intervievați. În plus, părerea lor e irelevanta. În tara asta domnește Constituția, nu părerea unora. Adunările populare sunt de mult duse..

FCSB este barna din ochiu vechilor si noilor sekuristi ! 16 ani consecutivi in grupele cupelor europene si niciodata in grupele C***pe punctajul si munca cfr ! invers da,e voie,se recomanda ! daca fcsb,jumulita de tot,a facut cea mai mare performanta fotbalistica in acesti ani,va statea in rat,exemplul asta ! sa vedem la anul treseul european al cfr fara punctajul stelei-fcsb ! meciul si rusie=nea si nu cu granzi gen bucatarii de la dude !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilianul
sexilianul  •  23 Februarie 2020, 17:01

frizura e de MASCARICI si spune tot.......

Vezi toate comentariile (7)
Comentează