FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB / VIDEO Gigi Becali a primit toate meritele pentru transferul lui Cristi Manea » Narcis Răducan: „E o surpriză plăcută oferită de patron”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 10:37

Narcis Răducan (44 de ani), managerul FCSB, a vorbit, azi, la GSP LIVE, despre transferul fundașului dreapta Cristian Manea (22 de ani).

„Sincer, e o surpriză extrem de plăcută oferită de către patronul echipei, pentru că dânsul a purtat exclusiv negocierile. E un mare câștig din mai multe puncte de vedere, în primul rând valoric, pentru că vorbim de un dublu campion, deși e foarte tânăr. E cel mai tânăr selecționat din istoria echipei naționale, e singurul jucător român inclus în echipa Campionatului European de tineret și în continuare, un jucător care are perspective de a progresa în carieră. Avem toate elementele să ne bucurăm de acest transfer. Sperăm să adapteze cât mai repede”, a spus Narcis Răducan, la GSP LIVE. 

Cristi Manea s-a antrenat singur în această vară, după ce i-a expirat împrumutul la CFR Cluj, dar managerul vicecampioanei este încrezător: „Sigur că este un mic dezavantaj, dar așa cum îl cunoaștem, prin structura sa, este un jucător care își va recăpăta rapid tonusul muscular. Eu sunt convins că nu a stat și a făcut o pregătire. E adevărat că nu e același lucru ca atunci când te pregătești cu echipa”.

Ce se întâmplă cu Crețu și Belu

Cristian Manea va concura pe postul de fundaș dreapta cu Valentin Crețu (30 de ani) și Claudiu Belu-Iordache (25 de ani), iar Narcis Răducan a explicat ce le lipsește roș-albaștrilor. 

„Crețu va intra în competiție cu Manea și cu ceilalți jucători, așa cum se întâmplă în fotbal. E adevărat că e un pic aglomerație acolo, dar ar trebui să fie benefică pentru echipă. Avem deja trei jucători acolo, este și Belu. Avem o echipă bună, zic eu. Problema acum pentru staff-ul tehnic este să facă rapid un joc elaborat, o idee de joc, pentru că asta ne lipsește. Individualități sunt destule”, a mai spus Narcis Răducan.

VEZI ȘI:

FCSB / Helmuth Duckadam, surprins de transferul lui Cristi Manea: „Nu credeam că putem lua un jucător fost la CFR” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
gannicus2014
gannicus2014  •  03 Septembrie 2019, 17:02

pare nedrept pt Vali Cretu, sa-l disloci de la Medias si sa ajunga rezerva...n-a fost Cretu cel mai slab cand a jucat

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  03 Septembrie 2019, 14:42

Bine ai venit la Steaua ! Ce baiat sincer si cuminte :) daca are noroc de primele 3 meciuri sa joace foarte bine are toate sansele sa faca performanta la steaua daca nu o sa fie periculos pentru el ca becali taie si spanzura :(

red_dog72
red_dog72  •  03 Septembrie 2019, 14:26
Postat de stelbz pe 03 Septembrie 2019, 13:39

Partida cu Viitorul a aratat ca se poate progresa. Aducerea lui Manea este un plus. Cel mai necesar fotbalist ar fi un fotbalist de tipul lui Ongenda(Botosani) (sau Nistor), jucator(i) de pasa finala eficace....... Cu el in locul altora, de ex. Moutihno, Gikiewicz, Salomao, FCSB ar fi obtinut(obtine) suta la suta victorii....Tanase in acest rol este cu cateva clase mai jos decat Ongenda si de aceea nici atacantii nu dau randament....

Asa este, partida cu slujitorul a aratat ca puteti progresa! Dar pana la meciul cu Academica Clinceni, cand intradevar puteti progresa, va asteapta Craiova si CFR unde cred ca doar veti regresa :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează