FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Mihai Stoica a organizat un concurs inedit pe Facebook: „Nici dintre jucători și membri ai staff-ului nu s-a prins nimeni. Asta înseamnă să fii stelist adevărat”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 14:04

Mihai Stoica (54 de ani), directorul sportiv al celor de la FCSB, i-a invitat pe fanii roș-albaștrilor la un concurs interactiv pe pagina sa. 

Oficialul de la FCSB a publicat un video cu mișcările de încălzire ale lui Darius Olaru (21 de ani) de la un antrenament al echipei. Noului transfer al celor de la FCSB i se puteau vedea în clip doar picioarele, astfel că MM i-a invitat pe urmăritorii săi să ghicească cine e respectivul jucător.

Toți cei care mi-au scris în privat pâna la ora asta și l-au recunoscut pe Darius Olaru au câte 2 invitații de fiecare pt primul meci pe care-l vom juca pe Arena Națională. Nici dintre jucători și membri ai staff-ului nu s-a prins nimeni. Asta înseamnă să fii stelist adevărat. Felicitări!!!❤️💙

Posted by Mihai Stoica on Monday, 13 January 2020

Cei care au intuit numele lui Olaru vor primi din partea oficialului de la FCSB câte două invitații la partida cu Academcia Clinceni din Liga 1. Partida se joacă pe cel mai mare stadion al țării, pe 8 februarie.

„Toți cei care mi-au scris în privat pâna la ora asta și l-au recunoscut pe Darius Olaru au câte 2 invitații de fiecare pt primul meci pe care-l vom juca pe Arena Națională. Nici dintre jucători și membri ai staff-ului nu s-a prins nimeni. Asta înseamnă să fii stelist adevărat. Felicitări!!!”
Mihai Stoica pe Facebook

Vezi și: 

FCSB // S-au trezit cu noaptea-n cap! Detalii din prima zi de cantonament a roș-albaștrilor + cine i-a „vrăjit” pe toți oamenii din club

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
andreidim2001
andreidim2001  •  13 Ianuarie 2020, 18:33

...Asta inseamna sa fi *** :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  13 Ianuarie 2020, 16:03

Geniala actiunea lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Ianuarie 2020, 15:24
Postat de hhannibal pe 13 Ianuarie 2020, 15:00

L-ai votat pe Prunea in duelul cu Bratu?:)))

Cu "Mitraliera", pentru că are gloanțe mai multe! Glonțul bate pușca!:))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează