FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Revenirea lui Cristi Manea la CFR nu l-a încântat pe Bogdan Vintilă: „E clar că poate divulga anumite lucruri”

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2020 10:59

CFR Cluj și FCSB se înfruntă duminică, de la 20:00, în derby-ul începutului de an în Liga 1. Bogdan Argeș Vintilă a comentat revenirea lui Cristian Manea (22 de ani) la „feroviari”.

Cristian Manea și-a reziliat joi contractul FCSB. La 24 de ore după eveniment, fundașul dreapta a semnat cu CFR Cluj, formație alături de care a câștigat două titluri consecutive în Liga 1. 

„Eu știu că Manea a reziliat contractul cu noi. E problema lui unde merge. Este clar că poate divulga anumite lucruri din cantonamentul nostru, dar nici nu vreau să vorbesc mult. Am pregătit mai multe sisteme de joc. Cred că mai mult bulversează dacă le oferă informații. 

Dar recunosc, personal m-a surprins decizia lui de a merge acolo. Știu că cei de la CFR au foarte mulți pe zona aia (n.r. fundaș dreapta). Nu a fost o trădere. Fiecare face ce vrea în viață”, a comentat Bogdan Argeș Vintilă într-o conferință de presă. 

Bogdan Argeș Vintilă: „Avem soluții pentru orice”

Bogdan Argeș Vintilă e optimist înaintea dueului de la Cluj. 

„CFR are un anumit stil de joc. Stă în jumătatea proprie, pleacă pe contraatac. Am văzut că în meciurile de pregătire au făcut pressing sus, un joc modern. Aveam soluții pentru orice joc ar practica. Ei sunt aceeași, indiferent de transferurile făcute. Toate echipele care intră în primele 6 sunt puternice și se vor lupta la titlu”, a declarat Vintilă.. 

VIDEO // Conferința lui Bogdan Argeș Vintilă

Vezi și: 

VIDEO Mihai Pintilii s-a retras! Ce nou post va ocupa la FCSB și ce surpriză i-au pregătit colegii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
qcod
qcod  •  01 Februarie 2020, 22:08

2-0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează