FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Mihai Pintilii s-a retras! Ce nou post va ocupa la FCSB și ce surpriză i-au pregătit colegii

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2020 10:43

Mihai Pintilii (35 de ani) și-a anunțat retragarea din fotbal. Fostul mijlocaș va ocupa postul de delegat oficial la FCSB. 

Mihai Pintilii are două tituluri cu FCSB, cucerite în mandatul lui Laurențiu Reghecampf, în perioada 2012-2014. De asemenea, Pintilii are în palmares o Supercupă a României, în 2013, și o Cupă a Ligii, 2016, tot alături de FCSB. Pintilii are 46 de selecții la naționala României, pentru care a marcat un gol, cu Ungaria, 3-0, în 2013. 

Pintilii la retragere: „Regret că nu am mai luat un titlu la FCSB”

„Mă bătea gândul de mult să o fac. Nu am avut un motiv anume. Nu am nicio problemă. Mă simt foarte bine, sunt aproape de jucători, doar că mă schimb în alt vestiar. Decizia era luată de mai mult. Am 35 de ani, vin tinereii din spate. Colegii îmi spun Mister, Prof, Pintii, cum vor ei. Nu s-a schimbat absolut nimic între noi. Aveam aceeași relație. Îi respect, ei mă respectă.  Am un singur mare regret, că nu am reușit să mai cuceresc un titlu cu FCSB în ultimii ani”, a declarat Pintilii într-o conferință de presă. 

„Am vorbit cu Mirel Rădoi în cantonamentul din Spania. Chiar aș fi vrut să merg la națională și să fiu antrenat de idolul meu. A fost un exemplu pentru mine, am învățat multe de la el. Îi mulțumesc că s-a gândit la mine”

„Toți antrenorii pe care i-am avut și-au pus amprenta pe cariera mea… Reghe, Piți, Badea… Sunt mai mulți și le mulțumesc” 
- Mihai Pintilii

Colegii au întrerupt conferința lui Pintilii

Când se apropia de finalul discursului, Mihai Pintilii a avut parte de o surpriză plăcută. Colegii de la FCSB au intrat aplaudând în sala de conferințe și i-au oferit un tricou special, inscripționat cu mesajul „Mulțumim, căpitane!”.

VIDEO // Conferința susținută de Mihai Pintilii

Vezi și:

FCSB rămâne cu „Bizonul” pe cap! Transferul lui Gnohere a picat din cauza lui Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează