FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Roș-albaștrii au ajuns în Marbella » Starea de spirit a renegaților Adi Popa și Cristi Manea + ofertă de ultimă oră pentru Cristi Bălgrădean

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 13:29

FCSB a ajuns astăzi în Marbella (Spania), locație în care roș-albaștrii vor efectua un stagiu de pregătire înainte de reluarea campionatului.

Delegația condusă de Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României în exercițiu, este formată și din jucători cu un viitor incert la echipă, precum Marko Momcilovic (32 de ani, fundaș stânga), Mihai Pintilii (35 de ani, mijlocaș defensiv), Adrian Popa (31 de ani, extremă dreapta) sau Cristi Manea (22 de ani, fundaș dreapta).

FCSB a ajuns în Marbella

De altfel, ultimii doi, Manea și Popa, sunt evident afectați de declarațiile conducerii. Helmut Duckadam și Gigi Becali au afirmat că formația pregătită de Bogdan Vintilă nu se va mai baza pe serviciile acestora și că au fost luați în cantonament doar din respect.

Vreme superbă în Marbella

În Spania, condițiile meteo sunt superbe: aproximativ 18 grade Celsius. FCSB se va pregăti în „Dama de Noche”, aceeași bază pe care Borussia Dortmund, gigantul din Bundesliga, a folosit-o în această iarnă. 

Roș-albaștrii vor efectua astăzi scurte sesiuni de antrenament pentru reacomodarea la efort, urmând ca de mâine să înceapă exercițiile de acumulare.

150.000 de euroau plătit steliștii pentru cantonamentul din Marbella

OFERTĂ PENTRU CRISTI BĂLGRĂDEAN

Bălgrădean (31 de ani, portar), al cărui contract cu FCSB a intrat în ultimele 6 luni, are oferte din Cipru, de la cele mai bune echipe din campionat, iar fostul goalkeeper de la Dinamo sau Concordia Chiajna se gândește să ia în calcul posibilitatea unei noi aventuri în cariera sa.

vezi și:

Mihai Rotaru face personal anunțul: Corneliu Papură e noul antrenor principal al CS Universitatea Craiova!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
2102911679735264
Calin Radulescu  •  12 Ianuarie 2020, 16:20
Postat de hg_wells pe 12 Ianuarie 2020, 15:38

Impostoarea FC FCSB a ajuns în Marbella. Starea de spirit nu e una tocmai bună, ținând cont că se apropie decizia finală în procesul prejudiciului adus Stelei București. Asupra întregii echipe planează o singură întrebare : unde vor juca după ce clona va fi dezafiliata? La Clinceni? La Botoșani?

Domnu' sef... Daca *** ii da 38 de milioane de euro "imaginare" drept despagubire colonelui sovietic TALPAN normal ca FCSB intra in faliment si se desfiinteaza... Dar logic Talpan n-are cum sa castige 38 milioane despagubiri ca marca si numele Steaua nu produc mai nimic... Adica sub 100.000 euro (parca 60.000 de euro) pe an de cand il foloseste MAPN...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  12 Ianuarie 2020, 16:06

nea cici , omul bun . omul milostiv.

hg_wells
hg_wells  •  12 Ianuarie 2020, 15:38

Impostoarea FC FCSB a ajuns în Marbella. Starea de spirit nu e una tocmai bună, ținând cont că se apropie decizia finală în procesul prejudiciului adus Stelei București. Asupra întregii echipe planează o singură întrebare : unde vor juca după ce clona va fi dezafiliata? La Clinceni? La Botoșani?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close