FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihai Rotaru face personal anunțul: Corneliu Papură e noul antrenor principal al CS Universitatea Craiova!

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 12:52

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, îl anunță pe Corneliu Papură, 46 de ani, ca nou antrenor. Patronul se întoarce astăzi din vacanța petrecută în Insulele Filipine și va vizita cantonamentul oltenilor din Antalya pentru a livra personal mesajul.

Mihai Rotaru s-a decis. După plecarea abruptă a lui Pițurcă, tehnician va rămâne Corneliu Papură, cel care a fost secund în mandatul fostului selecționer.

Corneliu Papură, noul antrenor de la CS Universitatea Craiova

Corneliu Papură, care a mai fost principalul Craiovei în perioada aprilie - august 2019, va avea și ajutoare. Acesta i-a convins pe Dragoș Bon, care a ocupat aceeași poziție în staff-ul formației lui Adrian Mititelu, în urmă cu mai mulți ani, și Gheorghe Ciurea, componentul echipei din Craiova care câștiga ultimul titlu în Liga 1, acum 29 de ani.

3dintre cele 4 adversare ale oltenilor în ceea ce a mai rămas din sezonul regulat sunt în acest moment în play-off: Gaz Metan (a), Viitorul (d), Poli Iași (d) și CFR (a)

5victorii, o remiză și două înfrângeri a acumulat Papură în primele 8 etape ale campionatului, cât a fost „principal" până la sosirea lui Pițurcă

vezi și:

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Un jucător dezvăluie puterea pe care Giovanni Becali o avea la Dinamo: „Mi-a zis «Aici nu mai joci! Să îți cauți echipă!»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ipsilante
ipsilante  •  13 Ianuarie 2020, 14:09

Cineva sa-l trezeasca pe Papura din somnul cel de taina! E in stare sa nu receptioneze mesajul lui Rotaru… Dincolo de gluma, eu ma pregatesc pentru play out. Urmeaza inca 4 jocuri = 1 punct, pentru "marele" antrenor. Situatia il va entuziasma pe bunul lui prieten si patron, Rotaru. Vor urma apoi 14 meciuri cu tribunele aproape goale si, daca inca vom mai exista, vor fi vanduti cei care inca mai au valoare. Astfel... RENASTE Stiinta! E trist dar, ar putea fi si asta un f. posibil scenariu. "Ingramadeala" pe care am vazut-o ieri in amicalul cu Eintracht Brauschweig ne-a aratat ca suntem tot PRAF! Aia, din Liga a 3-a legau 8-9 pase, aveau si posesie si viteza, in timp ce ai nostri reuseau cu greu doua, maxim 3. Nemtii au fost catastrofali la finalizare, altfel... Deci, fara un miracol, cu acest Papura trebuie sa ne luam adio de la play off! Multumim, d-le Rotaru! FORZA STIINTA!

deuxex
deuxex  •  13 Ianuarie 2020, 00:32

Papura - antrenor! Ce urmeaza? Ii aduce pe Sanmartean si pe Marica din postura de jucatori liberi de contract? Eu chiar nu-l inteleg pe Rotaru - pana si unul ca Iencsi, antrenorul echipei a doua, e cu 2 clase peste adormitul de Papura. Eu credeam ca pe Rotaru il duce capul, dar se pare ca perioada 15 aprilie -31 august 2019 nu a fost de ajuns pentru acest patrin sa se convinga de fapyul ca Papura NU e antrenor de fotbal, ci cel mult e antrenor de snooker. Daca vrea sa aiba in continuare suportul fanilor, Rotaru trebuie sa renunte la cei care au complotat pentru plecarea lui Piturca, jucatori si staff tehnic: Pigliacelli, Kelic, Barbut, Papura, Cornel Blejan, etc. Daca nu, va intra intr-un razboi cu suporterii, razboi ce a fost pierdut rand pe rand de Netoiu, Staicu si MitiChelu. E alegerea lui, insa sper sa dea dovada de inteligenta...

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  12 Ianuarie 2020, 16:16

Papura e mai bun decat Piturca. La Dinamo, Nistor juca pe premii la tombola, covrigi si abtibilduri. Merge si asa dar pana la 10- 12 ani. Negoita ar trebui sa joace cu pusti pana la 14 ani si ar avea rezultate bune.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close