FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Vergil Andronache cere încă un transfer: „Da, mai avem nevoie de un jucător”

Articol de , - Publicat sambata, 10 august 2019 11:00

Vergil Andronache a susținut astăzi conferința de presă a celor de la FCSB dinaintea meciului cu FC Voluntari. Antrenorul vicecampioanei a vorbit despre transferul lui Andrei Marc de la Concordia Chiajna și cere în continuare întăriri.

  • FCSB - FC Voluntari e duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Eu sunt aici să asigur continuitate. Ce va urma depinde de decizia patronului. Cei din club decid și despre preparatorul fizic. Locul din clasament nu e tocmai onorabil. Dar așa se întâmplă când te concentrezi pe mai multe competiții. Noi avem un lot bun numeric, dar problema au fost accidentările. Treptat, treptat, s-au accidentat foarte mulți.  

Suntem obligați să introducem din prima jucătorii transferați recent. Ne-am asumat lipsa relațiilor de joc. Ei sunt jucători foarte buni. Fotbalul este același.

Mai avem nevoie de un fundaș central. Sincer, nu știu care e situația lui Tiago Ferreira. Andrei Marc va face cu siguranță parte din lotul pentru meciul cu Voluntari”, a declarat Andronache într-o conferință de presă. 

Vezi și:

OFICIAL Gigi Becali a transferat un fost fundaș al lui Dinamo! Andrei Marc a fost prezentat astăzi

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cipstelist1979
cipstelist1979  •  10 August 2019, 11:51

Esti cap tulbure în fotografia asta,ai alergie la ambrozie sau la șpriț???

cipstelist1979
cipstelist1979  •  10 August 2019, 11:50

Andronache!!!!! Du-te tata in liga a 4 unde iti este locul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează