FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Coincidență incredibilă după FCSB - Viitorul » Când a marcat ultima dată echipa lui Hagi două goluri în Liga 1

FCSB - Viitorul
FCSB - Viitorul

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2019 12:32

Viitorul s-a impus pe terenul celor de la FCSB, 2-1, după un joc foarte bun reușit de echipa lui Gică Hagi.

Viitorul a spart seria din ultimele opt meciuri din Liga 1, când marcase un singur gol. 

Ultima dată când Viitorul a marcat două goluri în Liga 1 a fost în 5 decembrie 2018, în meciul cu Gaz Metan. Atunci, Viitorul termina la egalitate, 2-2. Iar formația adversră era atrenată la acea vreme de același Mihai Teja. Denis Drăguș și Lyes Houri au marcat atunci pentru Viitorul.

De la acel meci, Viitorul a avut o serie incredibilă de 7 partide în Liga 1 în care nu a marcat, elevii lui Hagi spărgând gheața în ultima etapă din sezonul regulat, 1-0 cu FC Botoșani.

„A venit Viitorul și ne-a dat două goluri. Viitorul a dat un gol în 7-8 meciuri și ne-a dat două goluri” Gigi Becali

7 goluri a încasat FCSB cu Mihai Teja pe bancă, în 6 meciuri

Vezi și:

VIDEO Semnal de alarmă din interiorul clubului: „Suferim din punct de vedere fizic. La Junior Morais și Romario Benzar avem probleme”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1731885997060900
Niculae Petre  •  12 Martie 2019, 16:24

Ma fac sa rad declaratiile Dlui Hagi ,finul l-a scapat de la retrogradare acum cativa ani iar acest personaj a uitat.Acum viseaza sa ia titlul,dar iar ii aduc aminte cum a devenit campion.Daca ca sportiv il respect ,ca antrenor e "0" ,la fel ii este si caracterul,de asta nu este iubit in Constanta.La meciul cu CFR va sta aplecat,are de platit datorii vechi,la fel si cu Craiova.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează