FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // VIDEO Semnal de alarmă din interiorul clubului: „Suferim din punct de vedere fizic. La Junior Morais și Romario Benzar avem probleme”

FCSB - Viitorul
FCSB - Viitorul

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 11:45

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre înfrângerea cu Viitorul, 1-2, și a spus că echipa are probleme fizice.

Vezi în video ce probleme a remarcat Helmuth Duckadam la FCSB în meciul cu Viitorul

 

 

„Trebuie să ne batem pentru locul 2. Eu nu am fost foarte dezamăgit de joc, am avut momente bune. Ne-am creat ocazii. Sigur, nu am fost atât de agresivi pe cât a trebuit. Asta poate și din cauza fizicului. Din punctul meu de vedere, avem o problemă fizică. Mulți jucători vin după accidentări.

Golurile au venit după niște greșeli foarte mari. La primul gol Junior Morais are un plasament total greșit, iar la al doilea gol Benzar face o alunecare total neinspirată. Nu am fost dezamăgit de joc, doar de rezultat.

Junior Morais trebuie să facă în primul rând faza de apărare. Dacă face și faza de atac, foarte bine. Dar tu ești fundaș în primul rând. Aici avem o problemă. La fel e și pe partea dreapta, la Benzar. Și are un plasament greșit pe faza de apărare. Ei trebuie să se concentreze pe ce au de făcut. În primul rând trebuie să faci faza de apărare.

Trebuie să scoatem cât mai multe puncte și să ne clasăm cât mai sus. Din vară trebuie schimbată strategia și aduși jucători cu care să te poți pregăti pentru cupele europene. La primul gol, cred că Bălgrădean putea face mai mult. Cred a fost surprins de execuție”, a declarat Helmuth Duckadam la GSP LIVE.

Citește și: 

Ilie Dumitrescu, fascinat de doi jucători de la Viitorul: „E senzaţional ce a făcut la acea fază”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
herman25
herman25  •  12 Martie 2019, 20:20
Postat de Functionarul Functionar pe 12 Martie 2019, 14:58

Adica a lui CSA Steaua, nu-i asa ?!?

A clonei fcsb nea caisă.

comedy.central
comedy.central  •  12 Martie 2019, 16:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1226306600716606
Functionarul Functionar  •  12 Martie 2019, 15:03
Postat de cpt.ahab pe 12 Martie 2019, 14:26

Ca să fie penalty, jucătorul constănțean trebuia să intre în careu în pas de defilare, cu spatele drept și cu onor spre stânga! Nu cumva să intre dezechilibrat, pentru că atacul cu coasa al lui Benzar nu se mai pune, în condițiile astea! Duckadam zice despre cei doi( Moraes și Benzar) că au probleme fizice, dar vine cu niște argumente prin care demonstrează că ei au probleme cu mansarda: poziționare proastă, atacuri negândite etc.

In primul rand faultul a fost facut de catre Junior M. in afara careului de 16 metri. Apoi a venit si Romario B. cu deposedarea neregulamentara din interiorul careului. Dar cert este faptul ca primul fault s-a produs in afara careului, de aceea Morais si nu Benzar, trebuia sa primeasca cartonas galben, iar decizia corecta era lovitura libera directa din afara careului de 16 metri.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează