FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Singura veste bună a lui Gigi Becali » Primul jucător transferat de FCSB lăudat de patron

Iulian Cristea
Iulian Cristea

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 09:56

După înfrâgerea cu Viitorul, 1-2, Gigi Becali i-a criticat pe jucătorii de la FCSB și a anunțat că la finalul sezonului va face schimbări importante. (Detalii AICI)

Totuși, Gigi Becali a avut și un motiv de bucurie după înfrângerea cu Viitorul. Patronul FCSB s-a declarat mulțumit de prestația fundașului Iulian Cristea, 24 de ani, aflat la primul meci pentru echipa roș-albastră.

De Iulian Cristea mi-a plăcut. A jucat bine. A urcat cu mingea și a pasat bine”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Uitați cum a ratat Hora singur cu portarul. Dacă era Țucudean marca cu călcâiul”Gigi Becali

5a fost nota primită de Iulian Cristea din parte GSP după meciul FCSB - Viitorul, una dintre cele mai mari din echipa roș-albastră

Iulian Cristea este singurul jucător adus în această iarnă de FCSB pe care Gigi Becali l-a lăudat. Până acum, patronul i-a criticat dur pe Florentin Matei și pe Adrian Stoian.

Citește și:

Gigi Becali nu a iertat pe nimeni! S-a luat în premieră și de Teja: „Cum să câștigăm campionatul cu ei?”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
poison
poison  •  12 Martie 2019, 12:57
Postat de Anton Pan pe 12 Martie 2019, 12:09

Pentru copiii de mingi trimisi de Cazarma Stalinista a Armatei sa polueze netul:martinpen, catalynn, rjka, lucghencea, dar si pentru alti frustrati, fara echipe, fara performante, fara obiective decat sa insire baliverne, precum adriann sau poison: R Petrescu a recidivat, aratand ca este bine programat si condus de la butoane. Dupa cazul comic cu Beto la Sibiu (evident in favoarea trupei lui pazcany), mizeria nu a acordat 2 penaltyuri clare Stelei in meciul cu Viitorul din 2017, care a decis titlul, iar acum a fluierat aiurea, mutand in careu faultul comis de Moraes in afara careului. Cand a avut loc contactul intre Benzar si Houri, ultimul era in plin plonjon dupa ce fusese impins de Moraes. Viitorul a avut in tot meciul 4 faze de poarta periculoase, in timp ce Steaua a avut cel putin 11, cu ratari incredibile in situatie de singur cu portarul, cu doua mingi in bara. Asa cum Hagi a recunoscut, Steaua a jucat mult mai mult fotbal decat Viitorul si cu siguranta daca programatul r Petrescu nu fluiera, din nou aiurea, ar fi castigat.

Valahule, nu mai termini cu ***? Fotbal Club FCSB nu are valoare. Nu o mai da cu arbitrii și conspirații. Ești pilaf!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1518308154954486
Valentin Iordache  •  12 Martie 2019, 12:53

Pana n-o sa înțeleagă Dl patron antrenor , maseor, psiholog și ce mai vreți voi ca trebuie sa lași antrenorul sa antreneze și jucătorii sa joace nu se va întâmpla nimic bun cu echipa asta,fac pariu ca daca-i duci la un psiholog pe jucatori ,90% din ei intra pe teren cu singura grija de a nu greși grav ca sa nu între in gura patronului, asta nu mai e fotbal domnilor și- o sa țină povestea asta la nesfârșit pana nu înțelege cine trebuie sa înțeleagă ca fiecare trebuie lăsat sa- și facă treaba.

adriann_
adriann_  •  12 Martie 2019, 12:53
Postat de adriann_ pe 12 Martie 2019, 11:13

„Uitați cum a ratat Hora singur cu portarul. Dacă era Țucudean marca cu călcâiul” citat din ciobanul puscarias Gigi Becali. I-AI DAT 90.000 DE EURO LUI TUCUDEAN NUMAI SA PLECE DE LA FCSB!!!! Montini ar trebui sa joace aproape 2 ani la DInamo ca sa ia banii astia. Cam asta e nivelul tau de intelegere a fotbalului ciobane.

Atat!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close