FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Gigi Becali nu a iertat pe nimeni! S-a luat în premieră și de Teja: „Cum să câștigăm campionatul cu ei?”

FOTO: Gigi Becali
FOTO: Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 23:01

Gigi Becali a fost extrem de vehement la adresa echipei sale după meciul cu Viitorul, 1-2. I-a criticat pe Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, dar și pe antrenorul Mihai Teja.

„S-a terminat lupta la campionat după acest meci. Acum ne rugăm să ia Viitorul sau Craiova Cupa, ca să avem loc de cupele europene. Sunt 5 puncte față de CFR Cluj. Poate să se întâmple o minune. Nici nu am mers la meci. De ce credeți că nu m-am dus? Nu mai am încredere! Avem jucători cât de cât valoroși și jucăm după ureche, țurca. Era Dennis Man care ne salva. Acum nu ne-a salvat nimeni.

Dacă e 1-1 la pauză, trebuie să îi sufoci pe cei de la Viitorul în repriza a doua. 

Ce e aici, ca să vorbim de nororc? Ce facem aici? Viitorul a dat un gol în opt meciuri și nouă ne-a dat două goluri.  Dar cum poți să câștigi cu Benzar, care în minutul 70 dă mingea în tribune? Nu-l ataca nimeni. Cum să iei campionatul cu un jucător care se împiedică (n.r. Dragoș Nedelcu)? Mai sunt, dar nu vreau să vorbesc. Dacă era Țucudean în locul lui Hora, în repriza a doua, dădea gol cu călcâiul. E păcat să îi mai critic pe jucători. Ei atât pot. Trebuie să critici când unul poate, dar nu vrea. Ei atât pot. Eu i-am luat, eu sunt vinovat. I-a luat altcineva?

CFR Cluj e campioană deja. Viitorul nu o poate bate pe CFR Cluj. Noi ne luptăm cu Craiova pentru locul 2”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali: „Trebuia băgat Gnohere”

Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de decizia lui Mihai Teja de a-l băga la pauză pe Florentin Matei și de a nu-l introduce mai repede pe Harlem Gnohere.

Ce vină să aibă Gnohere? Noi suntem vinovați că îl ținem. El nu are continuitate și normal că ratează. Noi nu-l băgăm pe Gnohere, dar îl băgăm pe Matei. Nu am făcut eu schimbare. Nu are rost să mă bag la echipă. Sunt 5 puncte distanță. Dacă eram mai aproape, poate mă băgam. Dar așa de ce să îi fac sânge rău lui Teja?”, a adăugat patronul FCSB.

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  12 Martie 2019, 10:52

Băi neneeeeeeeeeee !! Gigi minte fără să clipească ! Ce Teja a făcut echipa fără să nu fie Jiji cel care dispune ? Sunt machedoni amândoi, da Jiji dispune pe banii lui. Oricum campionatul e pierdut. Poate altădată, nu acum.

magic4ever
magic4ever  •  12 Martie 2019, 09:46
Postat de Florin Vasile pe 12 Martie 2019, 09:18

ne am saturat de tine aduci cei mai buni jucatori din Romania vezi cazul ALIBEG si iti bati joc de eL doar pentru ca la ofensat pe fratele tau MM desteptul si sifonul tau perfect pentru prima oara mi dor de STEAUA Bucuresti cea din liga a treiaabia astept sa intre in A iar tu cu FC *** BECALI sa ramii cu fc berceni cu spectatorii care tii meriti vreo 500 ti ai batut joc de iubirea noastra pentru steaua tu esti antrenor tu faci schimbari tu faci echipa,tu aduci jucatorii si esti singurul din lume care isi blameza si isi face praf jucatorii o sa ajunga sa te ocoleasca toti oricti bani le ai da.TU AI DISTRUS STEAUA BUCURESTI SI VALORILE EI PENTRU PRIMA DATA DUPA MULTI ANI MA DELIMITEZ DE ECHIPA TA,PRESEDINTELE SUPREM PATRONUL SUPREM NUMAI TU SI NUMAI TU LA TELEVIZOR CU LAUDELE TALE SI CA ACESTA ECHIPA ESTE O GLUMA PROSTA PENTRU ORICE SUPORTER ROS ALBASTRU E DOAR ECHIPA SI JUCARIA TA ANTRENORULE SUPREM , NUMAI TU SI LAUDELE TALE PESTE TOT, CREDINTA E FATADA PENTRU TINE. CIND ITI BIRFESTI APROAPELE CIND TE LAUZI NU ITI MAI AMINTESTI CE SPUNE IN BIBLIE NU STI CA PACATUIESTI.POTI SA ADUCI PE MESSI SI RONALDO DACA TU TE BAGI MEREU LA ECHIPA NU VA LUA INCA 20 DE ANI CAMPIONATUL.CIT AI FOST IN INCHISOARE AM LUAT CAMPIONATUL CU GILCA CARE LA AI GONIT PE NEDREPT CA PE O MASEA STRICATA.SI GILCA E CREDINCIOS SI IA AI FACUT O MARE NEDREPTATE E SINGURUL ANTRENOR CARE A CISTIGAT TOATE TROFEELE.

Esti doar un spectator de rezultat care a sustinut clona FCSB nu adevarata Steaua Bucuresti care detine stema, culorile si palmaresul si este sustinuta de 99% din fostele glorii care au castigat Cupa campioniolor europeni! Becali a spus clar ca atunci cand era in puscarie ii facea echipa lui Galca si dicta absolut toate schimbarile!Acum cand merge prost clona FCSB dai bir cu fugiti...tipic pentru spectatorii de rezultat ai lui FCSB:)))))))))))))

magic4ever
magic4ever  •  12 Martie 2019, 09:42

Pac pac adio campionat:)) FCSB a jucat turca, a luat o sacosa de goluri si a demonstrat iar adevarata valoare a perlelor de milioane de la FCSB:))))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează