FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

FCSB - VIITORUL 2-0 // Cornel Dinu îl critică pe Ianis după FCSB - Viitorul: "Asta mă pune pe gânduri"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2018 22:09

Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo, a criticat prestația lui Ianis Hagi din meciul pierdut de Viitorul, 0-2 cu FCSB.

" Ianis Hagi a fost în cădere azi. Nu are acea constanță în joc, cum le trebuie tinerilor. Trece de la un joc foarte bun, la un joc în care a fost absent. Asta te pune pe gânduri.

Aseară vorbeam cum un prieten. Ne gândeam câți copii și-au întrecut tatăl în prestație. Statistica este teribil de interesantă. Cred că este doar cazul lui Paolo Maldini, care a fost mai bun decât Cesare", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi are un sezon excelent la Viitorul, având 7 goluri și 4 pase de gol în 16 partide

Citește și:

Ianis la un pas de transfer?! Anunț despre o posibilă mutare a lui Hagi: "Un bun negustor ar face asta"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  11 Decembrie 2018, 10:21
Postat de Calin Francu pe 11 Decembrie 2018, 08:36

Le-a luat campionatul *** mai mult de atit cit sa faca *** . I-a furat campionatul lui jiji cu ajutorul celorlalti si la lasat pe acesta cu ochii in soare ratind milioanele din liga campionilor. Paguba mai mare pentru jiji de la nasul nu se putea. Asa ca nu vorbiti de capre si alte animale cu care voi sinte-ti invatati .ati vrea si voi o capra acum sa mai cistigati si voi un meci ca vin sarbatorile si tot la retrogradare sinte-ti.

Anul trecut Viitorul a incurcat-o pe Steaua cu acel 2-2 la Viitorul, si a luat CFR campionatul... Acum 2 ani Viitorul a batut Steaua 3-1 si a facut un egal 1-1 , si a luat chiar Viitorul titlul... Iar jenantii astia tot insista ca asta inseamna "omenie" :)))

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  11 Decembrie 2018, 10:17
Postat de BM Valentin pe 11 Decembrie 2018, 09:40

A jucat foarte "bine" Ianis ieri, dar a primit comanda sa schioapate putin ca deh, vreao si el la *** ***...mi e sila, cred ca nu aveam nimeni dubii de rezultat inainte de meci

De ce Valentine ? Viitorul in ultimii 2 ani a lasat-o pe Steaua fara titlu de 2 ori, a incurcat-o in 2017 facand un 2-2 in play off, si a trimis titlul la CFR ( Viitorul a pierdut toate meciurile cu CFR ) , si in 2016 Viitorul a batut-o pe Steaua cu 3-1 si a facut un egal 1-1 , si a luat chiar Viitorul titlul... Care este ideea ta, ce vrei sa spui, ca Ianis s-a autoimpiedicat ca sa ia CFR titlul anul asta ?

467991146719096
Costel Rosoiu  •  11 Decembrie 2018, 10:12

Spinoza,daca nu stii tac-su lui Dinu a fost magistrat,iar tu o sa ramai toata viata un frustat,

Vezi toate comentariile (16)
Comentează