FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

FCSB - VIITORUL 2-0 // Dinu nu s-a abținut! L-a ironizat pe Dică chiar și după victoria cu Viitorul: "Întâmplarea şi comanda de la slujbaşul religiei pe Pământ fac echipa"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 09:10

După FCSB - Viitorul 2-0, Cornel Dinu l-a atacat din nou pe Nicolae Dică și a ironizat situația de la formația roș-albastră, spunând că Gigi Becali face echipa de start.

"El face parte din categoria celor care antrenează. Aţi văzut cum explică. De fapt, doar întâmplarea şi comanda de la slujbaşul religiei pe Pământ (n.r. Gigi Becali) fac echipa.

La felul cum ne-a explicat el acum, era peste Klopp, peste Guardiola! El explică senzaţional, dar una e să vorbeşti şi alta să vezi cum se joacă", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

"Chiar dacă noi conduceam cu 1-0 am decis să stăm sus să marcăm și al doilea gol. Atunci când punem în practică tot ce facem la antrenamente nu ne poate sta nimeni în cale. Nu i-am lăsat pe cei de la Viitorul să-și facă jocul de pase. Am reușit să verticalizăm. Au fost lucruri bune care s-au întâmplat în această seară" Nicolae Dică la Look Sport

Citește și:

Dinu a remarcat marea problemă a antrenorului Hagi: "Ca jucător a fost genial, dar acolo se înșală"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
spinoza
spinoza  •  11 Decembrie 2018, 13:31

Tata mare ar trebui sa se mai barbereasca si sa-si plimbe nepotii! El care n-a jucat in viata lui fotbal nici macar habar are de sportul asta! Dinu Vama jmecherul aranjamentelor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Decembrie 2018, 13:04

Dica? Vai de capul lui!

172320299858542
Marcel Holota  •  11 Decembrie 2018, 11:33

Legenda *** e *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează