FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 3-0

FCSB - Viitorul 3-0. Adi Petre, mesaj dur pe facebook pentru Gigi Becali: „Ai greșit crezând că sunt una dintre oile tale” » Atacantul s-a scuzat apoi în direct: „Altcineva a postat de pe contul meu”

FCSB a câștigat meciul cu Viitorul, scor 3-0, dar în interiorul formației a izbucnit un nou conflict. Atacantul Adrian Petre (22 de ani), rezervă și astăzi, a transmis un mesaj dur pentru Gigi Becali, prin intermediul paginii de facebook. +28   FOTO
FCSB a câștigat meciul cu Viitorul, scor 3-0, dar în interiorul formației a izbucnit un nou conflict. Atacantul Adrian Petre (22 de ani), rezervă și astăzi, a transmis un mesaj dur pentru Gigi Becali, prin intermediul paginii de facebook.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2020 21:12 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:15

FCSB a câștigat meciul cu Viitorul, scor 3-0, dar în interiorul formației a izbucnit un nou conflict. Pe contul oficial de facebook al lui Adi Petre (22 de ani) a apărut un mesaj dur la adresa lui Gigi Becali. Atacantul susține că nu el a postat respectiva imagine, ci un apropiat care i-ar administra contul. 

UPDATE ora 00:00

Adi Petre a intervenit în direct la TV și s-a scuzat după mesajul agresiv la adresa lui Gigi Becali. Atacantul susține că persoana care îi administrează contul, un apropiat, ar fi postat mesajul fără să îi ceară aprobarea. 

„În primul rând, abia ce am văzut și eu postările. Eu am un cont la care nu am acces, cineva îmi controlează postările, le administrează în locul meu. Nu am stat să văd ce a postat. Toată lumea m-a sunat, toți. Dacă am ceva de zis, zic în față, nu pe mesaje pe social media. Dacă am deranjat pe cineva, îmi cer iertare că nu am avut control asupra contului. Eu nu aș fi postat așa ceva, când am ceva de zis, zic. Aveam un prieten care se ocupa cu postările.

Până acum nu s-a întâmplat așa ceva. Întotdeauna mă consultă, în seara asta nu a făcut-o. Probabil a avut o răbufnire de orgoliu mult prea mare. Nu s-a gândit înainte și m-a pus pe mine într-o situație nasoală. Am vrut să lămuresc, toată lumea a preluat postarea și nu știam ce se întâmplă. Am șters tot! Chiar îmi cer scuze pentru tot ce s-a creat”, a explicat Adi Petre, la Digisport Special.

„E o situație foarte delicată, nu știu ce se va întâmpla. Eu doar mă antrenez. dar cu siguranță trebuie să se întâmple ceva. Nu pot să îmi pun cariera în pericol. Am vorbit cu impresarul și sunt ceva oferte pentru mine. Până atunci sunt jucător la FCSB și nu îmi permit să fac astfel de postări. Nu e genul meu!”
- Adi Petre

Adi Petre, nemulțumit de statutul de la FCSB

Adrian Petre e nemulțumit de statutul pe care îl are FCSB, unde a devenit a treia soluție pentru postul de atacant, după Sergiu Buș și Alexandru Buziuc. Pe contul atacantului, imediat după meci, a apărut o imagine cu un leu pe care era trecut următorul mesaj, în limba engleză: „Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale”.Aluzia este evidentă la patronul Gigi Becali, cel care l-a trecut pe „linie moartă.” Adi Petre a șters postarea după 10 minute.

FOTO. Mesaj dur de pe contul lui Adi Petre pentru Gigi Becali

FCSB - Viitorul 3-0. Adi Petre, mesaj dur pe facebook pentru Gigi Becali: „Ai greșit crezând că sunt una dintre oile tale” » Atacantul s-a scuzat apoi în direct: „Altcineva a postat de pe contul meu”

Adi Petre, în dizgrația lui Becali

Achiziționat cu 800.000 de euro de la Esbjerg, Petre e primul fotbalist de la Elton, dintre cei pe care s-au plătit peste 500.000 de euro, pe care patronul FCSB-ului îl scoate din grații într-un timp record. Și se străduiește cu fiecare prilej să-l umilească și să-l îndepărteze din lot. Atacantul ar fi înștiințat deja conducerea, în cursul săptămânii precedente, că vrea să plece de la echipă.

FCSB - Viitorul 3-0. Adi Petre, mesaj dur pe facebook pentru Gigi Becali: „Ai greșit crezând că sunt una dintre oile tale” » Atacantul s-a scuzat apoi în direct: „Altcineva a postat de pe contul meu”
Adi Petre, în tribună la FCSB - Viitorul

Toni Petrea: "Mă bucur că înscriem destul de mult, dar mai mult că nu primim"

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Viitorul

+24 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB și Viitorul:

VIITORUL. Transfer spectaculos anunțat în direct la TV: Gabi Iancu pleacă pe 800.000 de euro

Despărțirea lui Adi Petre de FCSB, iminentă! Șanse infime pentru atacant de a mai prinde echipa după noile decizii luate de Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
alexpescaru
alexpescaru  •  31 August 2020, 17:16

„Eu am un cont la care nu am acces, cineva îmi controlează postările, le administrează în locul meu.” „Am șters tot! Chiar îmi cer scuze pentru tot ce s-a creat” Până la urmă ce să înțeleg ?

171875491077582
Costel Chelaru  •  31 August 2020, 10:48

Sugestiva poza..cata rautate are omul asta avar dupa bani...aaa..cum e milostiv?a dat la saraci?...mda..pai la cat a furat si inselat..El e constient de ce a facut..si crede ca facand pomeni ii iarta Dzeu pacatele...stai cuminte..nu vei fi iertat

remarque
remarque  •  31 August 2020, 10:41

Adi Petre nu a confirmat la FCSB. Nu stiu cauza, dar nu vad ce ar putea face pentru a recupera. Ar trebui brusc sa joace foarte bine si sa schimbe perceptia patronului, a antrenorului, a coechipierilor si a privitorilor. Grea sarcina, multi s-au confruntat cu astfel de situatii la FCSB sau la alte echipe si e greu. Dupa ce incepi cu stangul, e greu sa revii. Noroc ca are o varsta la care poate sa o ia de la capat in alta parte. Daca va reusi sa ajunga la o echipa unde sa i se dea credit si sa confirme. Nu stiu daca are valoare. Gazetarii de la GSP l-au tot prezentat antrenandu-se cu prietena lui in pandemie, dar aia e can-can nu profesie. Depinde de el sa mai faca ceva cu cariera lui. Sincer nu-l vad motivat si nici puternic. Ezita, nu are nerv, e cu bun simt, e prea bleg pentru societatea damboviteana.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează