FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Despărțirea lui Adi Petre de FCSB, iminentă! Șanse infime pentru atacant de a mai prinde echipa după noile decizii luate de Gigi Becali

Adrian Petre, FCSB +21   FOTO
Adrian Petre, FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 15:46 / Actualizat vineri, 28 august 2020 16:02

Adrian Petre (22 de ani) are zilele numărate la FCSB. Atacantul ar fi fost anunțat că nu are șanse să mai prindă echipa odată cu noile transferuri ale roș-albaștrilor.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, i-a adus pe postul lui Petre pe Sergiu Buș, pe care l-a prezentat cu fast la palat, cât și pe Alexandru Buziuc, surpriza de la Academica Clinceni care a marcat primul său gol pentru FCSB, în victoria cu Shirak (3-0) de joi seară.

Cei doi și-au împărțit minutele în primele 2 partide ale trupei din Toni Petrea din noul sezon, în timp ce Adi Petre s-a văzut nevoit să urmărească meciurile de pe bancă. Acesta ar fi fost anunțat de oficialii roș-albaștrilor de faptul că nu va mai prinde echipa și ar putea părăsi FCSB în curând, scrie Fanatik.

Buziuc, titular la FCSB?

Sursa citată mai menționează faptul că Gigi Becali mai are o doleanță, pe lângă cea de a-l ține pe Adi Petre pe banca de rezerve. Este vorba despre titularizarea lui Buziuc, marele său pariu, în detrimentul lui Sergiu Buș, care a avut două reprize șterse pentru roș-albaștrii până în acest moment.

Adus de FCSB de la Esbjerg în schimbul a 500.000 euro, Adrian Petre a avut o perioadă extrem de complicată la actualul lider din Liga 1. Acesta a intrat rapid în dizgrația patronului Gigi Becali, astfel că aproape în toate meciurile în care a jucat a fost fie schimbat la pauză, ori introdus pe final.

În 12 meciuri la FCSB, în care a totalizat 559 minute pe teren, vârful arădean a înscris 2 goluri și a oferit o pasă de gol.

Cotat la 800.000 euro, Petre ar putea părăsi FCSB pentru doar 300.000. Cel puțin așa anunța Gigi Becali în urmă cu o lună: „M-a sunat impresarul și m-a întrebat cât vreau pe Petre. Am zis 300.000. Am dat 500.000, vreau 300.000”.

VIDEO. Toni Petrea, antrenor FCSB, după victoria cu Shirak, scor 3-0: „Au fost câteva momente de nesincronizare”

Alte știri despre FCSB:

Cel mai bun FCSB din 2020! Cifre fanstastice pentru roș-albaștri în victoria cu Astra

Ilie Stan, amintiri din perioada în care a lucrat cu Gigi Becali: „Băi Iliuță, hai să facem ceva să trecem peste ele”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
el.jefe
el.jefe  •  29 August 2020, 09:38

La ce mijlocasi are FCSB nu e de mirare ca mingile nu ajung la Petre! Man, Coman si Tanase joaca nu mai pentru ei, Petre este un varf bun dar a facut o alegere proasta! Cred ca s ar plia pe jocul Craiovei unde Koljic primeste mingi des! Pacat sper sa isi revina, nu este de valoarea lui Puscas dar este tanar si talentat!

dragos_chiva
dragos_chiva  •  28 August 2020, 22:15
Postat de gazistu pe 28 August 2020, 21:32

pETRE e subtire ca atacant, ...la fel si Buziuc.... in schimb bus e bataios, e pe placu lui Jiji.... astia 2 o sa faca banca de se plictisesc; doar Bus va fi varful de atac, indiferent cum joaca...a convins pe cine trebuie si e de ajuns....TITULAR 100 % ...

Buș s-a manifestat până acum ca un tânăr extrem de ...timid. Știu că la Gaz Metan era bătăios dar aici la FCSB a fost mielușel până acum și nu este într-o formă care să-i dea dreptul să aspire la un loc în echipa națională, din păcate, chiar dacă a fost convocat. A fost neglijat în schimb la națională Bogdan Stancu care este în formă, în Turcia.

mdg1
mdg1  •  28 August 2020, 21:58

Și eu cred ca ar mai avea nevoie de niște șanse Petre. Lui Alibec i s-au dat infinit mai multe și poate chiar nemeritat. Petre a ratat multe șanse de gol, însă paradoxal mi se pare un lucru bun. Înseamnă că ajunge cu lejeritate în poziție de a finaliza. Limita dintre ratare și gol e foarte subțire și poate cu ceva mai multa încredere ar avea mai multe reușite.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează