FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 3-0

FCSB - VIITORUL 3-0. Ilie Dumitrescu e impresionat de transformarea roș-albaștrilor: „E limpede că așa va fi”

Ilie Dumitrescu +28   FOTO
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 06:54 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:18

FCSB - VIITORUL 3-0. Ilie Dumitrescu (51 de ani), fost mare jucător la Steaua și la echipa națională, a fost impresionat de evoluția FCSB-ului din victoria cu Viitorul.  „Mister” a explicat imediat după meci ce a remarcat în jocul echipei lui Toni Petrea.

Dumitrescu nu s-a ferit să-l evidențieze pe Thomas Neubert, preparatorul fizic care a revenit la FCSB în această vară: „Eu am spus că acești jucători vor avea altă exprimare”, a punctat fostul component al „Generației de Aur”.  

„FCSB arată foarte bine! M-a impresionat reacția celor de acolo când se pierde mingea. Dennis Man a făcut o partidă excelentă. Mi-a plăcut cum a respectat fișa postului, cum a recuperat, cum a creat superioritate, cum a centrat. A fost extrem de activ. Are două pase de gol la acest meci.

Este limpede că, de la meci la meci, această echipă va crește. De altfel, eu am spus, de când a semnat Neubert, că acești jucători vor avea altă exprimare în acest sezon. Și să vedem cum vor veni după aceste două săptămâni de pauză!”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

„Mi-a plăcut foarte mult Ovidiu Popescu, m-a impresionat, pentru că acoperă foarte bine când se pierde mingea, face foarte bine conexiunea între compartimente, coboară între fundașii centrali. E omul-cheie la mijlocul terenului. Viitorul și-a creat o singură șansă în repriza a doua. A fost un joc controlat, cu multe ocazii” - Ilie Dumitrescu

FOTO. Imagini spectaculoase din FCSB - Viitorul 3-0

+24 FOTO

VIDEO. Narcis Răducan, declarații după FCSB - Viitorul 3-0

Citește și alte știri despre FCSB: 

Alegere surprinzătoare a lui Ilie Dumitrescu » Cine l-a impresionat cu Viitorul: „E omul-cheie!”

Adi Petre, mesaj dur pe facebook pentru Gigi Becali: „Ai greșit crezând că sunt una dintre oile tale” » Atacantul s-a scuzat apoi în direct: „Altcineva a postat de pe contul meu”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
shark_34
shark_34  •  31 August 2020, 11:33
Postat de Johny English pe 31 August 2020, 10:12

Bine mai Iliuta! Am inteles ca oile au controlat jocul...Lampard a controlat axul central...dar cum ramine cu subordonarea adversarului?!? Ca sa stim si noi nu numa' Maria sa Ciobanul! ))))

E fotbal,se joaca pe goluri,nu pe subordonari.Rezultatul conteaza.

10156162893436307
Johny English  •  31 August 2020, 10:12

Bine mai Iliuta! Am inteles ca oile au controlat jocul...Lampard a controlat axul central...dar cum ramine cu subordonarea adversarului?!? Ca sa stim si noi nu numa' Maria sa Ciobanul! ))))

ionica007
ionica007  •  31 August 2020, 09:14

...Sa nu uitam faptul ca au jucat cu o echipa care nu mai este nici macar la valoarea pe care o avea campionatul trecut. Viitorul este actualmente o echipa care se va bate la retrogradare...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close