FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

FCSB - VIITORUL // Bogdan Argeș Vintilă sună mobilizarea: „Mâinile pe muncă, mai ridicăm coatele la finalul anului!” » Cum a prefațat partida cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 17:55

Bogdan Argeș Vintilă, 47 de ani, a prefațat partida cu Viitorul de mâine seară, subliniind importanța celor trei puncte în confruntarea cu echipa lui Gheorghe Hagi.

  • FCSB - Viitorul e duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

„Vreau să vină prima victorie mâine. Trebuie să câștigăm, asta e ideea. Suntem FCSB și trebuie să jucăm la victorie în fiecare meci. Suntem într-o situație care nu e normală. Jucătorii vin după o serie lungă de meciuri jucate din 3 în 3 zile, nu au o liniște mentală. Din punct de vedere mental, putem să ne remontăm. Le-am explicat că e ultimul meci înaintea pauzei și trebuie să-l abordăm cât mai bine.  

Știu ce joacă domnul Hagi și încercăm să-i blocăm și să ne punem în evidență calitățile. Există un ciclu în viața fiecărei echipe și există momente în care trebuie să o luăm de la început. Cred că a venit acel moment. Trebuie să punem mâna la muncă și să  mai ridicăm coatele la finalul anului”, a declarat Bogdan Vintilă, în cadrul unei conferințe de presă. 

Vezi și: 

Continuă atacurile la Gigi Becali: „Mie îmi pare rău de Bogdan Vintilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
param0unt
param0unt  •  31 August 2019, 20:00

Luati mainile de pe arbitri!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează