FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL // Gică Hagi înlătură suspiciunile: „Între noi și Steaua s-a creat o rivalitate!” + motivul pentru care spune asta

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 18:01

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul recunoaște că între echipa sa și FCSB s-a creat o rivalitate în ultimii ani, asta și pentru că mulți fotbaliști s-au transferat dintr-o parte în cealaltă. 

  • Viitorul s-a impus luni pe Arena Națională împotriva lui FCSB, scor 2-1.

„În momentul de față nu putem să ne gândim la titlu chiar dacă am câștigat ieri. Între noi și Steaua e o ambiție. S-a creat o rivalitate.

Sunt jucători care au fost la ambele echipe, fiecare vrea să câștige. E o ambiție deosebită, ceva frumos. Steaua a jucat mereu bine cu noi, dar și noi cu ei. E o rivalitate în ultimii ani, ăsta e adevărul”, a zis Gică Hagi la TV DigiSport.

CITEȘTE ȘI:

Mihai Teja, desființat de Cornel Dinu! Discursul ținut în vestiarul lui FCSB l-a enervat la culme: „Ce dracu' să faci cu el?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ares2024
ares2024  •  13 Martie 2019, 06:23
Postat de minell73 pe 12 Martie 2019, 22:04

Domnule gigist frustrat, ai uitat cate meciuri i-a dat hagi lui becali?

Se pare ca..da !!!

2457921934218538
Constantin Nica  •  13 Martie 2019, 01:53
Postat de Calin Francu pe 12 Martie 2019, 21:33

Rivalitate pe dracu . Esti un prost arogant si frustrat cu jucatori umflati cu pompa si care din marea lui dragoste pentru steaua si fin a ajuns sa joace la rupere impotriva si sa faca jocurile altora gen cfr sau craiova . Jenant sa ai un astfel de caracter. Nimeni nu spune sa te dai la o parte dar sa joci la singe cu echipa si patronul care te-a ajutat la greu si ti-a umflat conturile pare o nesimtire dusa la extrem . Mai ales cind vezi cum ceilalti fac aranjamente an de an impotriva stelei sa nu cistige campionatul. Insa asta arata ce fel de om e acest *** care nu s-a sfiit sa intre in combinatii cu altii (vezi meciurile cu craiova si cfr acum doi ani si cel cu cfr anul trecut) . Un machedon arogant si incult care crede ca el e buricul pamintului. Asta e mai rau ca Becali .

Doamne, câta prostie emana craniul tău, ca sigur n-ai creier acolo! Cât de pupincurist sa fii, sa debitezi inepțiile astea?!? Ești mai prost decât mm, sau chiar tu ești ăla, dar sub alt nume?

sexilian
sexilian  •  12 Martie 2019, 22:56

trebuia mai mult rimel.........

Vezi toate comentariile (9)
Comentează