FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja, desființat de Cornel Dinu! Discursul ținut în vestiarul lui FCSB l-a enervat la culme: „Ce dracu' să faci cu el?!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 17:35

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a reușit să îl enerveze pe Cornel Dinu la meciul pierdut cu Viitorul, scor 1-2.

Florinel Coman, mijlocașul vicecampioanei, a dezvăluit că, la pauză, antrenorul Mihai Teja i-a îndemnat să joace cu inima în repriza a doua. (Detalii AICI) Sfaturile l-au scos din sărite pe Dinu, care i-a criticat dur pe cei doi steliști.

Bine că nu mi-a spus mie, pentru că la mine inima mai merge doar la 50% din capacitate. Păi, săracul Teja, care zice: «Te iubesc, nea Gigi!». Ce dracu' să faci cu el?!”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport 1.

„Intraţi la pregătire! Să vă fie ruşine!”

Acesta a comparat episodul cu ce se întâmpla pe vremuri în vestiarul lui Dinamo la pauză, dacă echipa nu evolua la nivelul așteptărilor:

„Hai să vă spun ce am trăit la Dinamo, ce am trăit în fragedă copilărie. Și este educaţie şi este tradiţie care se perpetuează.

Când intra Traian Ionescu la pauză şi era meci nul, sau, cum rar se întâmpla, conducea adversarul, era război. Spărgea sticle, nu mişca nimeni. Striga: «Intraţi la joc, mă! Intraţi la pregătire! Să vă fie ruşine! Călcaţi-i în picioare! Sunteţi Dinamo!»”.

CITEȘTE ȘI:

GALERIE FOTO Alex Pițurcă a iertat-o pe Cristina Ich! Sunt iar împreună, după ce Cristina a fost surprinsă cu fostul iubit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
1731885997060900
Niculae Petre  •  13 Martie 2019, 07:26

Nu sunt simpatizantul lui Becali si nici al FCSB-ului,dar la cata rautate si prostie vad la uni comentatori imi da de gandit.Dinu isi permite sa jigneasca pe toata lumea ,la el este de inteles a fost un securist inrait ,iar in acest moment e dus bine cu capul.DE comentatori de pe aceasta pagina ce sa spun,sunt un produs asemanator cu cel de care am pomenit inainte.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  12 Martie 2019, 21:55

iar il promovati pe ganditorul de la Hamangia cu basca?

dubluv
dubluv  •  12 Martie 2019, 21:42
Postat de catalynn pe 12 Martie 2019, 21:30

Trebuia sa ii explici totusi Fiul Omului Prost ce inseamna, ca altfel ajunge sarac cu duhul .... prost :-)))))

n-am ce sa ii explic. Dupa stil si inteligenta imi pare Cornel Dinu.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează