FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

FCSB - VIITORUL // Ovidiu Popescu sfidează clasamentul: „Suntem cea mai bună și titrată echipă din România, trebuie să ne batem la titlu!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 18:04

Ovidiu Popescu (25 de ani), mijlocașul celor de la FCSB, a vorbit în cadrul conferinței de presă de astăzi despre importanța meciului cu Viitorul de duminică.

  • FCSB - Viitorul e duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

Deși FCSB traversează un moment groaznic în campionat, aflându-se pe ultimul loc, Ovidiu Popescu e de părere că FCSB e cea mai valoroasă echipă din România, exprimându-și regretul pentru eliminarea din Europa League suferită în fața portughezilor de la Guimaraes (0-1 la general).

„Aveam șansa să demonstrăm că merităm să jucăm în Europa League, aveam șansa să ne transferăm la echipe mai mari decât FCSB, dar acum nu mai avem ce să facem. Nu e vorba de antrenor, e vorba de fiecare jucător în parte. Nu mai trebuie să facem pași greșiți, suntem foarte jos și nu mai trebuie să pierdem puncte. E rușinos că nu ne-am calificat și acesta e singurul lucru care ne supără.

Când vii la FCSB, la o echipă puternică, obiectivele sunt clare! Trebuie să prindem play-off-ul și să ne batem la titlu, pentru că suntem cea mai bună și mai titrată echipă din România”, a declarat Ovidiu Popescu.

„Trecem printr-un moment foarte greu, n-am mai văzut niciodată asta la Steaua. Trebuie să mergem înainte, ne-a rămas doar campionatul și trebuie să luăm puncte”
- Ovidiu Popescu, mijlocaș FCSB

Vezi și:

Continuă atacurile la Gigi Becali: „Mie îmi pare rău de Bogdan Vintilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
rocky2
rocky2  •  01 Septembrie 2019, 18:09

Ce ti-e cu *** astea!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7manuel
7manuel  •  01 Septembrie 2019, 14:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  31 August 2019, 21:24
Postat de Dan Dumitrescu pe 31 August 2019, 19:52

Sfidarea realitatii si supraevaluarea sinelui sunt obisnuite in comportamentul si logica oierului. Daca se mai si transmite boala la unii berbeci nu este de mirare. Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun!

sau ce fac !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează