FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

FCSB - VIITORUL // Trag de Mihai Pintilii! Jucătorii de la FCSB se roagă ca mijlocașul să nu se retragă: „Avem nevoie de el!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 18:37

Mihai Pintilii (34 de ani), cel mai experimentat jucător al celor de la FCSB, a făcut semne că se retrage pe finalul partidei cu Guimaraes, scor 0-1, dar colegii se roagă acum de el să-și continue aventura la echipa lui Becali. 

  • FCSB - Viitorul e duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

„Știm cu toții cât de mult are nevoie echipa de un jucător experimentat, care ne poate ajuta cu sfaturi și în teren. Avem nevoie de el. Sper că nu are de gând să se lase, pentru că mai poate juca”, a declarat Ovidiu Popescu, în timpul unei conferințe de presă. 

A făcut semn că se retrage

Mihai Pintilii (34 de ani) a cedat nervos în timpul meciului pierdut cu Guimaraes, 0-1, care a consfințit eliminarea FCSB-ului din Europa League. 

Înlocuit la pauză cu Harlem Gnohere, Mihai Pintilii nu s-a putut abține și, în ultimele minute ale partidei, a fost surprins de camerele TV în timp ce avea un dialog cu cineva din apropierea băncii, iar semnele și ceea ce i se putea citi pe buze lăsau clar să se înțeleagă că e gata să renunțe. 

„Hai acasă!” și „Gata, mă las”, tot repeta Mihai Pintilii. Detalii AICI!

Vezi și: 

FCSB - VIITORUL // Ovidiu Popescu sfidează clasamentul: „Suntem cea mai bună și titrată echipă din România, trebuie să ne batem la titlu!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
rocky2
rocky2  •  01 Septembrie 2019, 18:06

Astia sunt disperati!:)))

886735658133434
Anton Marian Sorin  •  31 August 2019, 23:42

Ma a fost cind a fost, dar nu a rupt gura, are un an de cind ia bani degeba daca nu mai mult, de 15000 pe luna ia trei de Pantiru si e mai bine, platesti trei si maninca toti trei cit Pintilie .

param0unt
param0unt  •  31 August 2019, 20:05
Postat de samertx pe 31 August 2019, 19:35

Dacă există în nomenclator funcția de toboșar regal, Pintilii e alesul. :))

Lasă că îl au pe deaconu...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează