FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Răsturnare spectaculoasă: veste mare din Italia pentru FCSB

Vlad Chiricheș, primul din stânga // foto: Imago Images
Vlad Chiricheș, primul din stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 21:38 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 21:54

Accidentat pe 28 august în UTA - FCSB 2-1, Vlad Chiricheș (33 de ani) a primit o veste mare. Doctorii italieni pe care i-a vizitat fundașul central estimează că acesta va reveni pe teren mult mai devreme decât se preconiza. 

Convins să revină la FCSB în această vară, Vlad Chiricheș a suferit o ruptură musculară în meciul de campionat cu UTA, disputat pe 28 august, la Arad.

Fundașul de națională a efectuat un RMN pentru a primi un diagnostic exact, iar estimările inițiale erau sumbre. „Va lipsi mult timp, 3-4 luni”, spunea antrenorul Elias Charalambous.

Pentru o a doua opinie, Chiricheș a mers în Italia, acolo unde a fost legitimat 8 ani la Napoli, Sassuolo și Cremonese. Iar veștile primite în Peninsulă sunt excelente.

Numele-surpriză care îl poate înlocui pe Dugandzic la Rapid » Cluburi din Ligue 1 au intrat pe fir: „Atenție! Nu știe nimeni de el”
Rapid
Numele-surpriză care îl poate înlocui pe Dugandzic la Rapid » Cluburi din Ligue 1 au intrat pe fir: „Atenție! Nu știe nimeni de el”

Veste mare din Italia pentru FCSB și Vlad Chiricheș

Medicii cu care Vlad mai colaborase în trecut au analizat rezultatul RMN-ului și au concluzionat că fotbalistul va putea juca din nou în maximum două luni. Nu va avea nevoie de operație, aceasta fiind una dintre temerile inițiale.

Vestea primită astăzi de Chiricheș schimbă complet datele problemei. Vlad va apărea pe teren cel târziu în finalul lunii octombrie, sau, în cel mai rău caz, la început de noiembrie.

Asta înseamnă fie la meciul de la Ploiești cu Petrolul, în weekendul 28-29 octombrie, fie direct în derby-ul cu Rapid, pe 4 sau 5 noiembrie.

Profită Siyabonga Ngezana

Între timp, pare că Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa vor constitui cuplul de fundași centrali ai FCSB-ului. Sud-africanul Ngezana a debutat pentru roș-albaștri chiar la Arad și i-a lăsat o impresie foarte bună patronului Gigi Becali, cel care dictează felul în care arată echipa.

Cu siguranță cuplul de fundaşi centrali va rămâne Ngezana - Dawa. Chiar dacă îşi revine Chiricheş. Ngezana are o iuţeală care îmi place foarte mult. E incredibil! Va fi din ce în ce mai bun! Nu l-a lăsat să respire pe Andrei Ivan

- Gigi Becali, după FCSB - CSU Craiova 3-0 

Mai multe știri de actualitate:

Dugandzic, declarații pe aeroport, înainte să decoleze spre Arabia Saudită + Șucu a confirmat suma transferului

Cei 4 pași obligatorii pe care Dinamo trebuie să-i urmeze pentru a ieși din insolvență

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (57)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  08 Septembrie 2023, 07:40
Postat de lefter_popescu pe 07 Septembrie 2023, 23:48

E la granița dintre comunele Popesti leordeni și Berceni.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Yuri_macel
Yuri_macel  •  08 Septembrie 2023, 01:06
Postat de lefter_popescu pe 07 Septembrie 2023, 23:48

E la granița dintre comunele Popesti leordeni și Berceni.

Alt prost.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Septembrie 2023, 23:48
Postat de Fcsb_egal_coruptie pe 07 Septembrie 2023, 20:22

E in popesti leordeni. Te minți singur *** ***

E la granița dintre comunele Popesti leordeni și Berceni.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează