FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 1-3

FCSB - VOLUNTARI 1-3 / VIDEO Ionuț Vînă, Andrei Marc și Florinel Coman, după al cincilea meci fără victorie: „Trebuie să ne trezim!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 23:08

Mijlocașul Ionuț Vînă, fundașul Andrei Marc și atacantul Florinel Coman nu-și explică situația în care a ajuns FCSB, care n-a mai câștigat de cinci partide în toate competițiile, iar azi a fost învinsă pe teren propriu, la Pitești, de FC Voluntari, scor 1-3.

„Ce mai poate fi de spus? Din păcate, de 5 meciuri nu ne regăsim. Trebuie să facem mai mult. Îmi găsesc cu greu cuvintele. Eu și colegii mei nu știm ce se întâmplă. La antrenamente trebuie să ne sincronizăm mai bine. Din păcate, timpul e scurt și joi trebuie să trecem mai departe în Europa League. Sunt 9 puncte față de locul 1, dar sper să ne reglăm. Sunt încrezător în băieți, chiar dacă trecem printr-o perioadă proastă.  

Nu e vina jucătorilor tineri, ei n-au experiență, trebuie să-i protejăm și să le dăm încredere, că și noi am fost în situația lor. Noi, cei mai cu experiență, trebuie să luăm în cârcă tot. Caracterele se văd în momentele dificile”, a declarat Ionuț Vînă la Look Sport.

Florinel l-a completat pe colegul său: „A fost un meci greu, cu 4 debutanți. Nu îmi găsesc cuvintele. Suntem într-o perioadă foarte proastă și n-avem ce face decât să ne gândim la meciul de joi și să ne calificăm. Trebuie să schimbăm totul și să câștigăm. E vina noastră a jucătorilor, noi intrăm pe teren și jucăm. E foarte greu că sunt mulți accidentați. Nu avem lotul pe care-l aveam la început de sezon. Sperăm să-și revină cei accidentați.  

E greu pentru tineri că au emoții. Și noi am fost tineri, dar trebuie să vorbim cu ei și să-i încurajăm. S-a mărit distanța față de locul 1 și e foarte greu. Trebuie să ne trezim și să încercăm să strângem rândurile. Orice s-ar întâmpla joi, trebuie să dăm mai multă importanță campionatului”.

Andrei Marc a debutat astăzi: „N-a fost un debut bun. Au fost 5 jucători care au debutat. Am făcut un singur antrenament cu colegii, dar asta nu e o scuză”

Citește și:

FCSB - FC VOLUNTARI 1-3 // VIDEO+FOTO Rezervele lui Gigi s-au făcut de râs! Roș-albaștrii au pierdut fără drept de apel la Pitești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează