FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 2-2

FCSB - VOLUNTARI 2-2 // De ce crede Basarab Panduru că Mihai Teja nu face schimbările la FCSB: „Coincidențe?! Uitați-vă la ultimele 21 de etape”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 08:53

FCSB a remizat în deplasarea de la Voluntari, scor 2-2. Basarab Panduru sugerează că Mihai Teja nu controlează în totalitate lucrurile la echipă și că este influențat în momentul schimbărilor. 

  • Mihai Teja a făcut două mutări la pauza meciului cu FC Voluntari. I-a introdus pe Ovidiu Moruțan și pe Harlem Gnohere în locul lui Florentin Matei și al lui Mihai Roman.

În 21 de etape, la Mediaş, Teja a schimbat de 2 ori la pauză. La FCSB schimbă în 4 din 5 meciuri la pauză. Iar FCSB în 21 din 26. Coincidenţe?

Aş putea să spun ce ar răspunde dacă ar fi întrebat. E foarte simplu: «am o bancă foarte bună, îmi permit să fac asemenea schimbări, sunt un antrenor norocos, îmi permit să fac schimbări cu o bancă atât de bună».

Dar nu sunt normale schimbările astea. De multe ori dereglează tot sistemul echipei.

Jucători duşi dintr-o parte în alta. Ceea ce înseamnă că antrenorul nu s-a gândit niciodată să facă schimbarea aia, pentru că tu cu o schimbare încerci să schimbi un jucător, să îl bagi să nu faci multe schimbări, dar cu două de cele mai multe ori schimbi 4-5 de pe posturi”, a afirmat Panduru la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Iar se face curățenie la FCSB! Gigi Becali anunță: „La vară cumpărăm 5 jucători”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  03 Martie 2019, 15:42
Postat de geogeo pe 03 Martie 2019, 13:16

Pandi a devenit un băgător de strâmbe la Telekom. Dacă făcea Becali echipa și schimbările, așa cum sugerează Panduru, de ce ar mai fi tot Becali supărat? Se supăra pe el însuși? A devenit și Panduru un parerolog de meserie.

Cum pot crede fcsebisti ca Teja face schimbarile? Mai aveti glume in program? Teja in maxim un an ajunge secundul lui Rednic la Dinamo!!!

dal93
dal93  •  03 Martie 2019, 13:28

Gigi e supărat pe meserie, credea că se mănâncă din vorbe și psalmuri. :))

herman25
herman25  •  03 Martie 2019, 13:28
Postat de geogeo pe 03 Martie 2019, 13:16

Pandi a devenit un băgător de strâmbe la Telekom. Dacă făcea Becali echipa și schimbările, așa cum sugerează Panduru, de ce ar mai fi tot Becali supărat? Se supăra pe el însuși? A devenit și Panduru un parerolog de meserie.

Un gigist revoltat.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează