FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea să facă o superafacere cu Marius Șumudică! Cât cere pentru Junior Morais

Junior Morais
Junior Morais

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 10:16

Marius Şumudică și-a manifestat interesul pentru un posibil transfer al lui Junior Morais, fundașul stânga brazilian de la FCSB la Gaziantep Gazisehir, noua formație a fostului rapidist, din Turcia.

Cu toate acestea, suma solicitată de Gigi Becali, patronul FCSB, este mult peste ce pot oferi turcii. Finanțatorul roș-albastru cere 700.000 de euro pentru a-l lăsa să plece pe fundaș.

„E clar că nu se pot plăti banii pe care îi cere Gigi în momentul de față pe Junior pentru că este un jucător de 33 de ani. Eu îl respect, îl știu foarte bine, dar nici turcii nu mai aruncă cu banii cum aruncau odată. Face parte din jucătorii pe care mi-i doresc, dar nu depinde numai de mine", a declarat Marius Șumudică.

750.000 €este cota lui Junior Morais, potrivit transfermarkt

Junior Morais a venit liber de contract la FCSB, de la Astra în 2017, și a devenit rapid un jucător de bază. Morais a mai jucat la Sao Cristovao, Freamunde și Astra. La FCSB a venit în iulie 2017, iar în sezonul trecut a bifat 34 de meciuri.

CITEȘTE ȘI:

FCSB, ZERO pe linie înainte de noul sezon! Antrenor nu, achiziții nu, iar Gigi Becali a luat o decizie DRASTICĂ în pregătiri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
anti.cioban
anti.cioban  •  17 Iunie 2019, 14:50
Postat de random_ pe 17 Iunie 2019, 12:53

Orice luptă e mai nobilă decât lupta pt FC FCSB, cloaca infractorilor recidivisti. Slujitorule gigist, FC FCSB a intrat în anul morții. La Clinceni cu tine și cei ca tine!

La asta ma gandeam si eu, nu vad cum un om rational ar putea (in lipsa unor interese pecuniare directe) sa sustina o "echipa" al carei scop declarat si asumat public e sa produca bani pentru clanul becali.

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  17 Iunie 2019, 13:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pleaca ma prostule de aici.

random_
random_  •  17 Iunie 2019, 12:53
Postat de farauminsport pe 17 Iunie 2019, 12:17

In lipsa de argumente, întunecații din grotele CSA și peluza sud, continua cu ridicolul discurs al luptei lor epice, revoluționare, de urmașii ai armatei roșii, cu ciobanul capitalist! Sunt inconștienții sărmanii sa ceara pomana de la stat fotbal militarizat intr-o țara UE in anul 2019!!!

Orice luptă e mai nobilă decât lupta pt FC FCSB, cloaca infractorilor recidivisti. Slujitorule gigist, FC FCSB a intrat în anul morții. La Clinceni cu tine și cei ca tine!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează