FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl vrea la FCSB pe Ionuț Panțîru, dar primarul Mihai Chirica se opune: „Dacă pleacă la FCSB, va fi «ucis»”

Ionuț Panțîru
Ionuț Panțîru

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 20:00

FCSB este în căutarea unui fundaș stânga, iar pe lista lui Gigi Becali ar fi intrat Ionuț Panțîru, 23 de ani, de la Poli Iași.

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a vorbit despre un posibil transfer al lui Panțîru și spune că nu ar fi bine pentru să plece la FCSB în acest moment.

Dacă s-ar duce acum la FCSB, Panțîru ar fi «ucis»! Trebuie lăsat să crească până la nivelul la care devine compatibil pentru echipa națională. Dacă el va continua să se pregătească așa cum a făcut-o în ultima perioadă, devine eligibil pentru echipa națională a României. Este tânăr, este bine angajat pe postul lui, nu se dă în lături de la efort. Poate stăpâni foarte bine banda stângă la echipa națională.

400.000 €este cota lui Panțâru, potrivit transfermarkt

Dacă l-ai scos acum și ajunge la alt antrenor, într-un alt sistem, dă rateuri. Este inevitabil. O să stea pe bancă 2-3 etape și după aceea se întoarce la Iași. Din punctul meu de vedere, eu l-aș lăsa la Iași. E prea devreme să discutăm de un transfer. Eu l-aș lăsa să crească. După aceea, la masa negocierilor vor veni și alte echipe. Nu doar FCSB”, a declarat Mihai Chirica la Radio HIT Iași.

„E greu de stabilit un preț exact. Panțîru este un jucător important, pe care l-aș vedea fără niciun fel de probleme la FCSB. Este un jucător cu potențial mult mai mare și poate crește la Iași. Nu am un preț de la care să plec, dar dacă va veni o ofertă de la FCSB, vom discuta” Adrian Ambrosie, președinte Poli Iași

În urmă cu 15 zile, Poli Iași și FCSB ar fi discutat un schimb între Panțîru și Robert Ion (Detalii AICI).

Citește și:

Echipa lui Mihai Teja a bifat un nou transfer » De la Feyenoord în Copou!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
342991583261107
Vasilica Iulian  •  24 Iulie 2019, 08:45

Nu, Nu, Nu accept!!!! In nici un caz panțîru la fcsb!!!!! Inacceptabil. Dar ce se crede Becali ?? Forța Politehnica Iaşi !!!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  24 Iulie 2019, 07:08
Postat de bengalezulsebyk pe 23 Iulie 2019, 23:45

primarul blafeaza poate poate Steaua ofera mai mult dar se vede din articol cu ar accepta imediat 400 000. sper ca domnul Becali sa ia decizia corecta si daca il luam sa il putem da cat mai repede pe 2-3 milioane

Tu, e musai ca ***, ca prea esti destept.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  24 Iulie 2019, 01:00

Au inceput sa,se prinda multi ca placreazla fecesebe he.he = ratarea carierei...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează