FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Poli Iași vrea să facă un schimb de jucători cu FCSB » Ionuț Panțîru pentru Robert Ion

Ionuț Panțîru vs Gabriel Enache // Poli Iași - FCSB
Ionuț Panțîru vs Gabriel Enache // Poli Iași - FCSB

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2019 17:44

După afacerea „Qaka”, din sezonul trecut, și împrumutul lui  Ovidiu Horșia (18 ani), moldovenii de la Poli Iași pun la cale un schimb cu FCSB.

Ei îl vor pe Robert Ion (18 ani), împrumutat sezonul trecut Clinceniului, iar bucureștenii sunt interesați de Ionuț Panțîru (23 de ani).

Fotbalistul Iașiului ar concura pe postul de fundaș stânga cu Alexandru Stan (30 de ani) și Marko Momcilovic (32 de ani, accidentat).

Mâine e așteptat în Copou mijlocașul spaniol Didac Devesa (28 de ani), de la Ermis Arradipou, iar poimâine va veni „închizătorul” Nicandro Breeveld (32 de ani, Al-Markhiya).

Acesta a mai jucat la Jiul, Gaz Metan, Pandurii și FCSB. Moldovenii tratează și cu un alt jucător trecut pe la Mediaș și FCSB, Aymen Tahar (29 de ani).

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Secretul lui Eugen Neagoe: antrenorul lui Dinamo se consultă cu Victor Pițurcă și Cornel Dinu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  09 Iulie 2019, 02:13

Iași devine FCSB 2 sau 3

Vezi toate comentariile (1)
Comentează