FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CLINCENI 4-0

Fotbaliștii Academicii sunt exasperați, după un nou eșec la scor în Liga 1: „Vrem și noi măcar un egal!”

Robert Ion
Foto: Imago
Robert Ion Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 18:15 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 19:15

FCU Craiova a câștigat acasă cu Academica Clinceni, scor 4-0, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1. Robert Ion, fotbalistul ilfovenilor, s-a săturat ca echipa lui să piardă la scor în fiecare meci și speră ca echipa sa să obțină măcar un rezultat pozitiv în meciurile rămase.

Retrogradată deja, Academica Clinceni a pierdut toate meciurile din play-out până acum la scor, iar acest lucru îi enervează pe jucători, care nu mai suportă situația de la club și așteaptă finalul sezonului.

Și-a desființat jucătorii, după eșecul de azi din play-out: „În halul ăsta, nu o să mai joace nicăieri!”
ATAC
Și-a desființat jucătorii, după eșecul de azi din play-out: „În halul ăsta, nu o să mai joace nicăieri!”

Robert Ion: „Vrem și noi un egal, măcar atât”

„Un alt meci, altă deplasare, altă înfrângere, iar am luat 4 goluri. E foarte frustrant să vii mereu, să ai anumite speranțe cât de mici și să iei mereu 3 - 4 goluri și să nu scapi mereu mai ieftin de atât. E normal să te vadă victimă sigură când pierzi toate meciurile la 3 - 4 goluri, dar noi venim mereu cu speranța că putem să scoatem un rezultat, să arătăm bine pentru noi. 

Că pentru echipă, deja situația e clară, retrogradăm. Încercăm să dăm ce avem mai bun, poate reușim să scoatem și noi o victorie sau măcar un egal până la final. Situația echipei nu mai e normală de mult timp, e greu să vii cu aceeași poftă la antrenament. 

Noi încercăm, avem un grup frumos, nu există prea multe plângeri în vestiar. Mergem să ne antrenăm ca să nu pierdem timpul, dar e greu să nu primești de atâta timp bani, să ai atâtea luni, te duci la meci și riști să fii umilit, e foarte greu. Încerc să îmi ajut echipa, colegii la fel, încercăm să scoatem și noi măcar un egal”, a declarat Robert Ion potrivit digisport.

E frustrant. Vii la fotbal și vrem și noi un egal, măcar atât. Poate în 4 meciuri facem, exceptând partida cu Mediaș, că și ei sunt ca noi. Sunt jucătorul FCSB-ului, trebuie să revin în vară, dar vedem.
-Robert Ion, mijlocaș Academica Clinceni

Ne-am dat fotbaliști și scorul s-a terminat așa. Nu mă așteptam la cine știe ce rezultat. Am ajuns ca fiecare să joace pentru el. Noi nu mai apreciem situația asta. Mai sunt 4 meciuri de jucat, dar nu în genul acesta. 

Să ne facem așa de râs la fiecare meci... Eu par zâmbăreț, dar mă deranjează și le-am spus și la cabine jucătorilor. Ce facem, să pierdem 5-0? În halul ăsta nu pot să joace la alte echipe.
-John Ene, antrenor Clinceni

Citește alte știri din Liga 1:

Cine e „Dayro”, dinamovistul care și-a distrus azi rivala FCSB chiar pe terenul acesteia: 5 goluri într-o repriză!
FCSB U19 - DINAMO U19 2-5
Cine e „Dayro”, dinamovistul care și-a distrus azi rivala FCSB chiar pe terenul acesteia: 5 goluri într-o repriză!
Ce veste! Chiricheș: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc” » Căpitanul naţionalei o va susţine pe FCSB la Cluj
CFR Cluj - FCSB
Ce veste! Chiricheș: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc” » Căpitanul naţionalei o va susţine pe FCSB la Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează