FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Detalii din penitenciar » Cum dirijează Adrian Mititelu din spatele gratiilor activitatea echipei

Adrian Mititelu (dreapta), alături de fiul Adrian Mititelu jr
Adrian Mititelu (dreapta), alături de fiul Adrian Mititelu jr

Articol de - Publicat sambata, 03 iulie 2021 08:17 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 14:19

Adrian Mititelu (53 de ani) ține legătura cu fiul său de la un telefon public pus la dispoziție de Penitenciarul Craiova-Pelendava. Legea îi permite să vorbească 60 de minute în fiecare zi cu 10 persoane din afară.

Adrian Mititelu se află de opt luni închis la Penitenciarul Craiova-Pelendava. Patronul grupării FCU a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova, la 5 noiembrie, la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală în dosarul transferului lui Mihai Costea, de la U Craiova la FCSB, în 2011.

În toată această perioadă, Adrian Mititelu a condus clubul din penitenciar. Prin telefon. Inclusiv numirea lui Adrian Mutu ca antrenor a gestionat-o din detenție.

Cum dirijează Adrian Mititelu din spatele gratiilor activitatea FCU Craiova

Fiul său, Adrian Mititelu jr., 23 de ani, care a preluat funcția de președinte, îl ține la curent și despre cum se mișcă echipa și jucătorii nou transferați în amicalele din Slovenia. 

„În timpul meciului am discutat și cu tata, cu anumiți impresari. Le-am transmis cum a evoluat echipa. Tata e OK, e puternic”, a spus Adrian Mititelu, după eșecul suferit de FCU cu Hajduk Split, 1-2, în primul amical al verii.

Convorbirile sunt confidenţiale

Persoanele condamnate au dreptul să efectueze convorbiri telefonice de la telefoanele publice instalate în penitenciare, menționează Penitenciarul Craiova-Pelendava, într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor.

Potrivit legii, Adrian Mititelu poate lua legătura telefonic, pe cheltuiala Iui, cu cel mult 10 oameni din exteriorul penitenciarului, atât din țară, cât și din străinătate.

Rude, avocați sau alte persoane oficiale ale căror nume și numere de telefon sunt aprobate de directorul penitenciarului. Patronul FCU Craiova are dreptul zilnic la 10 apeluri, cu durata maximă cumulată de 60 de minute. Convorbirile au caracter confidențial.

1,1 milioane de euroa fost suma încasată de Mititelu în schimbul lui Costea II, de la FCSB. Curtea de Apel Craiova a constatat că el nu avea dreptul de a vinde, din moment ce lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului

Adrian Mititelu are „90% șanse să fie eliberat”

Adrian Mititelu speră să fie eliberat joi, 8 iulie, când Curtea de Apel Craiova va soluționa contestația în anulare admisă în principiu pe 9 iunie. „Dacă s-a admis în principiu contestația de anulare, 90 la sută sunt șanse să se desființeze decizia de condamnare. Dacă se admite ca întemeiată, pasul următor, pe 8 iulie, se desființează decizia și se rejudecă apelurile cu toate părțile, iar Mititelu e pus în libertate. 

Dacă se reia judecata, sunt și prescrise faptele, scapă sigur!”, a declarat pentru GSP Florea Gheorghe, avocatul lui Mititelu. „Dacă nu va fi suspendată decizia, trebuie să execute pedeapsa și să se libereze condiționat”, a mai explicat apărătorul patronului FCU Craiova.

VIDEO. Discuția pe care Adrian Mutu a avut-o cu patronul Adrian Mititelu, aflat în închisoare

Mai multe știri despre FCU Craiova:

FCU Craiova vrea doar stranieri » De ce au apelat oltenii la această strategie

Alarmă la FCU Craiova! Adrian Mutu a rămas doar cu un atacant și așteaptă întăriri

Playtech: BOMBĂ! Rafila, anunț ȘOC despre românii cu 3 doze de vaccin! Toți trebuie să afle


Comentarii (63)
jony_10
jony_10  •  04 Iulie 2021, 10:14
Postat de stefy29 pe 04 Iulie 2021, 07:45

Universitatea Craiova e doar una si nu poate fi o echipa infintata in 2013, la mogosoaia in bucuresti si care a jucat meci direct pe Oblemenco, cu FC Universitatea Craiova PUNCT. Restul e cancan ieftin, jucat de actori ieftini.

A jucat în 2013 cu o clona a glorioasei echipe 2006-2011...nu încurca borcanele

stefy29
stefy29  •  04 Iulie 2021, 07:45
Postat de jony_10 pe 04 Iulie 2021, 01:27

Universitatea Craiova e doar una! Cea care se numește Universitatea Craiova . Punct... restul sunt discuții.. frustrări.. Etc. Noapte buna.

Universitatea Craiova e doar una si nu poate fi o echipa infintata in 2013, la mogosoaia in bucuresti si care a jucat meci direct pe Oblemenco, cu FC Universitatea Craiova PUNCT. Restul e cancan ieftin, jucat de actori ieftini.

jony_10
jony_10  •  04 Iulie 2021, 01:27

Universitatea Craiova e doar una! Cea care se numește Universitatea Craiova . Punct... restul sunt discuții.. frustrări.. Etc. Noapte buna.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează