FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova vrea doar stranieri » De ce au apelat oltenii la această strategie

FCU Craiova se bazează pe jucători străini în noul sezon
FCU Craiova se bazează pe jucători străini în noul sezon

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2021 15:13 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 17:03

Marcel Pușcaș, președintele oltenilor, a spus care este politica de transferuri a grupării din Bănie. U Craiova 1948 vrea doar fotbaliști străini pentru noul sezon de Liga 1.

După ce la sfârșitul meciului amical cu echipa slovenă Bravo, terminat la egalitate 1-1, antrenorul Adrian Mutu a declarat că așteaptă întăriri la echipă, răspunsul conducerii nu a întârziat să apară. 

Într-o intervenție la Radio Gold FM, Marcel Pușcaș, președintele oltenilor, a prezentat strategia pentru următoarea perioadă : „Vom încerca să mai aducem doi atacanți și un mijlocaș. Și tot străini, normal. Tot ce am achiziționat până acum a trecut prin diferite site, gen Boloni, Gâlcă și alții. Nu a venit cineva fară să fie acceptat de Adrian Mutu, așa cum este și logic la un cub care își propune performanța.”, anunță Digi Sport.

FCU Craiova vrea să aducă doar stranieri

Marcel Pușcaș a dezvăluit de ce clubul oltean preferă să aducă jucători din afara țării. „Politica familiei Mititelu este să aducă la echipa numai jucători străini. Consider că este foarte bine așa, fară să însemne că am ceva cu fotbaliștii români. Îmi garantează cineva că daca-l iau pe Valentin Gheorghe cu 200.000 de euro iau și campionatul? Dacă aduc români pe bani mulți, oricum mai mulți decât străinii, iar jucătorii dau banii înapoi în cazul în care nu câștigam titlul, atunci e ok, dar cine face asta?”

Pentru U Craiova 1948 urmează amicalele cu Celjie (Slovenia) și Zalaegerszeg (Hungaria), partide disputate în cantonamentul din Slovenia. 

Oltenii debutează în Liga 1 pe terenul campioanei CFR Cluj pe 16 iulie.

Citește aici mai multe știri despre U Craiova 1948:

FCU Craiova și-a luat fotbalist de „națională”: „Va desăvârși apărarea noastră”

Prima reacție despre programul pe care îl are FCU Craiova în Liga 1: „Nu contează cu cine jucăm la început”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
jony_10
jony_10  •  02 Iulie 2021, 23:05

puscas un mare *** care a avut tupeul sa se ia de legendele Craiovei Maxima. Nu ai ce cauta în Craiova stelistule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

potec
potec  •  02 Iulie 2021, 21:26
Postat de george.br pe 02 Iulie 2021, 20:13

Esti slab rau, bai, carare! Da' rau de tot...Dar nu dispera, tine-te sanatos, ca sa poti sa tragi la sapa. Aia e pentru tine, esti facut pentru ea... Manusa iti vine!:)))))

Ba avion oricind si oriunde te provoc la a dezbate orice subiect dar nu te tine, nu e problema ne injuram si cum vrei tu ,binenteles evitind cenzura, cum te tine pe tine prestatorule.

george.br
george.br  •  02 Iulie 2021, 20:13
Postat de potec pe 02 Iulie 2021, 19:54

Avioane esti slab rau, ce nu e adevarat in ce am spus? Ai ajuns sa il divinizezi si pe puscas asta? Voi doar ii banuiti calitatile si pregatirea, niciodata dovedite, atirnator a fost peste tot si la federatie la fel unde a avut 3 voturi si in cel mai pur stil de politician si-a negociat postul de care a stat agatat fara sa faca nimic doar pt salariu, iar acum se gudura pe linga mititelu stiind ca nu il mai angajeaza nimeni. Tu vb de mine bai prestatorule?, vai de capul tau, daca ai gura mare crezi ca te face si destept? te-am citit demult, esti fix ca puscas gura mare minte putina asteptind sa prinzi oscioarele aruncate de mititelu

Esti slab rau, bai, carare! Da' rau de tot...Dar nu dispera, tine-te sanatos, ca sa poti sa tragi la sapa. Aia e pentru tine, esti facut pentru ea... Manusa iti vine!:)))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează