FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu, monolog de 40 de minute » Enervat că galeria îl susține pe Croitoru: „Pe el îl zeificați și pe mine mă înjurați? Plângăcioșilor, Marius nu se mai întoarce, să vă fie clar!”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 16:35 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 17:02

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a ținut azi un monolog de 40 de minute, într-o filmare live pe Facebook, în care s-a războit cu fanii care-l contestă, după ce antrenorul Marius Croitoru a plecat.

După ce familia Mititelu, prin vocea lui Adrian Mititelu jr, anunța în decembrie 2021 că vrea să cedeze clubul, omul de afaceri a reluat astăzi această idee. 

Finanțatorul oltenilor s-a enervat că galeria l-a susținut pe Croitoru și a înjurat patronatul clubului. 

„«L-ați executat» pe Croitoru!” » Bauza și compania sunt arătați cu degetul în Bănie: „Au obținut ce-au vrut”
FCU CRAIOVA
„«L-ați executat» pe Croitoru!” » Bauza și compania sunt arătați cu degetul în Bănie: „Au obținut ce-au vrut”

Adrian Mititelu: „Vă dau vouă echipa pe 0 lei”

„Am și eu o limită! Știu că sunt prostul României la fotbal, că am cheltuit zeci de milioane și nu am făcut performanța pe care o doriți voi. Eu am vrut să fac multe la acest club, dar nu am reușit până acum. S-ar putea să fie unii mai pricepuți ca mine.

Dar reafirm dorința să cedăm clubul. 0 lei. Îl dau gratis. Pe cuvânt de onoare. Nu e cacealma. Zero lei vreau. Să se facă un comitet din partea Peluzei Sud. Să găsească un investitor și vă dau cuvântul că-l dau cu zero lei. Doar vreau o garanție de continuitate. Să nu fie unul trimis de Rotaru care să închidă clubul. Vreau garanții decente că poate continua activitatea minimum 3 ani. 

Am o limită. Nu sunt eu bun? Vă rog să găsiți pe altul să vă îndeplinească doleanțele. Dar încă nu voi abandona clubul, voi continua să-l susțin”, a spus Mititelu.

Adrian Mititelu s-a războit pe Facebook cu ultrașii: „Plângăcioșilor, batjocoriți clubul!”

Patronul FCU Craiova a avut un discurs dur la adresa ultrașilor care îl contestă. 

„Cu siguranță eu am multe informații, știu mai bine situația decât cei care vorbesc din auzite. Cu toată dragostea pentru fani, dar nu am văzut oameni mai plângăcioși. Am simțit nevoia de o schimbare. Nu mai puneți presiune, încetați cu mesajele. Nu se mai întoarce Croitoru!

Nu voi puneți antrenor! Nu voi spuneți ce jucători sunt buni sau răi. Eu decid. Chiar dacă vă veți supăra, probabil că veți fi și mai puțini la meciuri, nu voi merge pe linia impusă de galerie. 

Apreciez galeria, dar nu fanii nu ei decid la echipă. Antrenorul e numit de cine are puterea în club. E anormal ca galeria să se întâlnească cu antrenorul. Nu mai puneți presiune! Ne băgați în debandadă și ajungem la retrogradare. Oameni buni, nu ați condus nimic și vreți să conduceți o echipă. Faceți o echipă în Liga 5.

Nu suporterii știu mai bine ca mine. Am primit mesaje și aberații, ca să nu zic de injurii și alte lucruri jenante. Acest club nu se conduce de galerie. Nu galeria stabilește cine antrenează sau cine joacă. Ce se întâmplă de 10-15 ore e anarhie. Faceți rău echipei Toți au câte o idee, iar eu sunt prost... Mă învățați voi ce să fac. Eu înțeleg că e democrație, dar nici chiar așa... Nu se poate ca antrenorul să fie «zeificat», iar eu să fiu înjurat după meci? Mă înjurați voi când vreți? Nu merge așa...”, a adăugat Mititelu.

Mititelu: „Poate era mai bine să mă bag peste Croitoru”

În final, Mititelu a vorbit și despre Marius Croitoru și despre relația cu acesta.

„Antrenorul nu a gestionat pregătirea echipei. Eu iau deciziile în funcție de interesul clubului, eu știu ce trebuie făcut la acest club. I-am dat libertate totală, nu i-am zis niciodată ce jucător să bage. Deși poate era mai bine pentru echipă să mă bag peste Croitoru.

Doar am întrebat de ce nu joacă unul sau altul. Cine ne împiedica să-l dăm pe Croitoru afară fără scandal? Nu-l puteam da afară până acum? A fost dorința lui și a venit într-un moment în care nu mai puteam continua, din motive pe care nu le pot spune. Ne-am despărțit amiabil. E un antrenor bun, dar aici a dat greș. 

Avem lot de locurile 3-4. Croitoru a fost angajat să facă treabă. i s-au asigurat toate condițiile, a primit un lot foarte valoros și a început bine. Dar a terminat prost. O echipă joacă fotbal așa cum o pregătește antrenorul. El a fost comandatul oștirii, el a decis tot. Nimeni nu a făcut altceva ce nu a vrut Croitoru. 

Are condiții bune spre foarte bune. Cine putea să aibă ceva cu el? Eu chiar am fost entuziasmant în prima lui perioadă. Când echipa joacă în așa hal, apar probleme. Ca principiu, antrenorul e de vină. Jocul colectiv suferă. Nu poți rămâne la nicio echipă, dacă joacă așa”, a mai spus Mititelu.

Mi-e și teamă să angajez un antrenor. Îl vreau pe cel mai bun, dar poate nu e cel mai bun pentru noi. Dacă ar fi după mine, l-aș pune pe Dan Petrescu. Dar cum nu se poate, nu am pe cine din România. Nu se întoarce nici Nicolo Napoli. Abia de săptămâna viitoare poate voi discuta cu un antrenor

- Adrian Mititelu

Citește și: 

„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”

Acuzați de ultrași că l-au „lucrat” pe Croitoru, cei 3 fotbaliști ai Craiovei se apără: „N-am greșit o pasă! M-ar fi băgat, dacă simțea ceva?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  12 Octombrie 2022, 15:42
Postat de radufl pe 12 Octombrie 2022, 15:14

Whoo... ce poză, deci asta e adevărata față a brutarului, zici că e un extraterestru nașpa din 'Alien' sau Darth Vader fără masca aia neagră. Sau mai precis groparul Științei.

tu cand te uiti in oglinda? iti cam da fatal error.. ce va mai place sa comentati aiurea!!

suporterucv
suporterucv  •  12 Octombrie 2022, 15:37

L am redescoperit pe Mititelu si metehnele lui. Uitasem...!

radufl
radufl  •  12 Octombrie 2022, 15:14

Whoo... ce poză, deci asta e adevărata față a brutarului, zici că e un extraterestru nașpa din 'Alien' sau Darth Vader fără masca aia neagră. Sau mai precis groparul Științei.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează