FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Decizie-șoc a lui Adrian Mititelu! Sub amenințarea ultrașilor, patronul FCU Craiova vinde clubul

Adrian Mititelu, împreună cu fiul său
Adrian Mititelu, împreună cu fiul său

Articol de - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 20:55 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 01:16

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a decis să vândă clubul ca urmare a mesajului vehement transmis de Peluza Sud, facțiunea dură a suporterilor Craiovei, venit în urma eșecului de astăzi cu FC Voluntari, scor 0-2. Referindu-se la Adrian Mititelu senior, ultrașii au spus că „îi dorim tot ce e mai rău”. 

Mesajul extrem de dur al Peluzei Sud 1997 nu rămâne fără urmări. Adrian Mititelu, jignit de suporterii Craiovei, a decis să vândă clubul, în urma unei discuții purtate cu fiul său. 

Adrian Mititelu Jr.: „Oricine poate cumpăra clubul!”

„Decizia este definitivă și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!” , a spus Mititelu Jr. la Digi Sport Special.

Din 2005 până în 2011, tatăl meu a investit 22 de milioane de euro în firma care a intrat în faliment. A mai cheltuit două milioane prin justiție din 2011 până în 2017, când a pierdut procesul cu dezafilierea. Din 2017 am început din nămol, din Liga 4, iar în 4 ani am făcut un lucru unic, am ajuns în Liga 1 promovând de la an la an. 

Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 miliaone de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț. 

Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem. În această seară, având în vedere că tatăl meu este în închisoare de 13 luni și riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis că este pentru binele nostru să vindem, să le respectăm dorința foarte mare de a renunța la club.

- Adrian Mititelu Jr. 

Adrian Mititelu a decis: vinde FCU Craiova! 

Mesajul transmis astăzi de Peluza Sud a fost prea mult pentru Adrian Mititelu, care a cedat în fața amenințărilor și jignirilor suporterii. În continuare, mesajul acestora, care-i vizează și pe jucători: 

V-a sunat ceasul! V-am lăsat să vă acomodați, ați avut la dispoziție 6 luni, am acceptat că e un lot nou format! Dar ne-a ajuns! Știința nu e locul mercenarilor, al “talentelor” risipite sau ale măscăricilor.

De azi, dacă nu începeți să jucați fotbal și să fiți profesioniști, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luați-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucați cu pasiunea voastră! 

Iar principalului vinovat pentru această situație si pentru toți anii de agonie [...] îi dorim tot ce e mai rău și îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, așa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. Vinde echipa [...]!”, au scris fanii pe Facebook, alături de o imagine cu chipul lui Adrian Mititelu sub semnul interzis.

- Peluza Sud 1997 

Decizie-șoc a lui Adrian Mititelu! Sub amenințarea ultrașilor, patronul FCU Craiova vinde clubul

Fără victorie la FCU Craiova, Trică recunoaște că e sub presiune: „Se joacă pe viață și pe moarte, meciurile următoare sunt ca niște finale”

Eugen Trică, antrenorul lui FCU Craiova, a vorbit despre înfrângerea cu FC Voluntari, 0-2.

„Echipa a jucat până în minutul 77. Băieții s-au achitat bine de sarcini, i-am blocat bine până atunci. E presiune, și suporterii sunt nemulțumiți, normal, vor mult mai mult. Atât s-a putut până la această partidă. Sunt dezamăgit că nu reușim să marcăm. Trebuie mai multă concentrare în fața porții, mai multă luciditate. Aici suferim. 

E presiune, normal. Atât pe jucători, cât și pe mine. Ne asumăm. Să sperăm că lucrurile vor intra în normal, urmează jocuri importante, în care încercăm să scoatem maximum. Se joacă pe viață și pe moarte, sunt ca niște finale. Așa trebuie să abordăm fiecare meci. Clinceniul a bătut Dinamo, are moral bun. Trebuie să fim mai concentrați la finalizare, se anunță o partidă dificilă”, a declarat Eugen Trică la Telekom Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Liviu Ciobotariu, salvat de Gabi Tamaș în Bănie: „Trebuia să vă scot la meciul ăsta, că aveați emoții”

Cristi Balaj a verificat regulamentul și explică de ce golul lui CFR Cluj ar fi fost regulamentar: „Îmi pare rău că sunt nevoit să fac asta”

Rednic a pus piciorul în prag » Doi dinamoviști importanți, scoși din lot

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (122)
risc_mix
risc_mix  •  06 Decembrie 2021, 12:45
Postat de davidgraham pe 06 Decembrie 2021, 10:59

Vai de capul tau ! Monopol ? De unde iesiti ma ? Oricine poate contrui ce vrea dupa decembrie 89 numai bani sa aiba. Mititelu nu a facut nimic pentru Craiova. Nu are intreprinderi productive cu sute, mii de angajati, nu produce plusvaloare, nu doneaza...El a avut niste terenuri pe care le-a luat cum le-a luat pe care le-a vandut si se lauda in avans cu ceea ce vor construi altii pe ele. City in City ..*** :)

Mare noroc ai ca prostia nu doare. Altfel, te-ai tavali in chinuri. Eu de obicei nu polemizez cu adeptii olgutei sau ai lu rotaru. Ii stiu cat idihoti si de nescoliti sunt. D'aia nici cu tine n-o lungesc prea mult. Iti recomand doar sa mai treci pe la scoala si sa pui mana sa mai citesti. Tu ai vazut ba prostule ca ,,monopol'' e intre ghilimele?Ei bine, acele ghilimele schimba sensul cuvantului pe care tu il stii din Dex. Dar ce pretentii sa ai de la un CSU-ist? Un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  06 Decembrie 2021, 12:35

*** in loc sa va lyati dupa Angelescu voi tot tari in gura si tot impotriva galeriei? Ala la Rapid tace si face, asa cum poate el si se chinuie sa aduca Rapidul in play off ( dar gigi lucreaza la greu sa intre voluntariul) iar voi faceti aceladi lucru ca acum 10 ani?????? Nu conteaza ce zice mass media qiqista de la Bucuresti si toti fostii securici din fotbal, Dragomir sau Boc, da Peluza Sud 97 si-a castigat dreptul sa conteste patronatul, antrenori sau jucatori care isi bat joc de Stiinta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  06 Decembrie 2021, 12:18

Bravo Gogoase! Foarte corect ce spui! Asa trebuie procedat cu *** de genul asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (122)
Comentează