FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Adi Mutu, primul semnal de alarmă: „Vreau transferuri, n-avem soluții!”

FC U Craiova 1948 a pierdut primul meci amical din mandatul lui Adrian Mutu, scor 1-2. La final, „Briliantul” s-a plâns de subțirimea lotului. +21   FOTO
FC U Craiova 1948 a pierdut primul meci amical din mandatul lui Adrian Mutu, scor 1-2. La final, „Briliantul” s-a plâns de subțirimea lotului.

Articol de , - Publicat sambata, 26 iunie 2021 21:50 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 22:24

FCU Craiova 1948 a pierdut primul meci amical din mandatul lui Adrian Mutu, scor 1-2. La final, „Briliantul” s-a plâns de subțirimea lotului.

Adrian Mutu, declarații după FCU Craiova 1948 - Hajduk Split 1-2

Ținând cont că avem doar 5 zile de pregătire și un lot restrâns, sunt mulțumit de băieți. Pentru mine e ca și cum aș fi câștigat. 5 băieți au evoluat 90 de minute, pentru că n-avem soluții. Trebuie să vedem ce jucători mai aducem și unde vom mai lucra tactic, pentru a fi pregătiți la începerea campionatului. 

N-am avut emoții, eram concentrat la joc, să-mi dau seama unde trebuie să mai lucrăm. Trebuie să muncim și pe plan fizic. 

Asamoah a jucat foarte bine, mi-a plăcut. Și Kovacic mi-a plăcut, și Machado. Ei au doar câteva zile cu noi. Sunt mulțumit de cum decurg lucrurile. Avem nevoie de transferuri, e clar, pentru a putea face un sezon bun ne trebuie un lot consistent. Am înțeles că zilele următoare mai vin 2-3 jucători, sunt cei pe care eu i-am văzut și mi-au plăcut”, a declarat Mutu.

Amicalul cu AS Roma încă nu e stabilit oficial. Dar, dacă ar fi să se întâmple, abia aștept să jucăm. N-am nicio problemă cu Mourinho, abia aștept să-l vad, să-l salut și să-i urez baftă
Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova

Cadre din meciul FCU Craiova 1948 - Hajduk Split 1-2

+17 FOTO

Hajduk Split, adversar cu nume pentru FCU Craiova

Hajduk Split este a doua cea mai titrată formație din Croația, după Dinamo Zagreb, cu 6 titluri cucerite. Sezonul precedent a încheiat pe locul 4, la un singur punct în spatele pozițiilor de cupe europene.

Din această vară, Hajduk este pregătită de suedezul Jens Gustafsson. Acesta are la dispoziție un lot cotat la 31 de milioane de euro. Câteva nume interesante se remarcă. Extrema Marko Livaja este starul formației, fotbalist trecut pe la Inter, Rubin Kazan, Las Palmas sau AEK Atena.

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

Mutu s-a destăinuit Gazetei: „N-am vrut să fiu antrenor! Am avut un declic în carieră”

Adrian Mutu dezvăluie mesajul primit din închisoare de la Adrian Mititelu și recunoaște: „Și eu i-am cerut un lucru”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
kuba
kuba  •  27 Iunie 2021, 06:57

Îmi e dor de Jeremy N’Jock

terente1
terente1  •  27 Iunie 2021, 06:19
Postat de george.br pe 26 Iunie 2021, 23:10

Dar de ce nu-ti pastrezi pretioasele pareri pentru materialele despre clona ta scumpa? Stiu ca se vorbeste din ce in ce mai putin despre ea, dar asta e, va trebui sa te obisnuiesti cu asta...

Mititelu reuseste sa retrogradeze, istoria se repeta

pamparam2021
pamparam2021  •  27 Iunie 2021, 00:13

Haide mă Mutule alege mă repede că bugetul e nelimitat, conturile sunt un pic cam goale

Vezi toate comentariile (9)
Comentează