FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Încă o „țeapă”! Nimeni nu vrea să joace amicale cu FCU Craiova: „Neseriozitate, amatorism!”

sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948
sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 20:21 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 20:53

FCU Craiova a anunțat că meciul amical cu CSKA 1948 Sofia a fost anulat, după ce același lucru se întâmplase și cu duelul contra FC Botoșani. Oltenii au programat o altă partidă de pregătire, cu Poli Iași, la București.

FCU Craiova, una dintre cele 6 echipe din Superligă care au ales să efectueze cantonamentul de iarnă în România, urma să dispute un meci de pregătire cu FC Botoșani, ultima clasată din campionatul intern.

Luni, cu 4 zile înainte de data agreată pentru meci, oltenii au anunțat că partida nu va mai avea loc, oficialul Marcel Pușcaș arătându-i cu degetul pe moldoveni: „Mi-am schimbat părerea despre cei de la Botoșani. Dacă ai bătut palma pentru un meci amical, atunci palma aia trebuie să rămână bătută”.

Vine de acum la FCSB » Gigi Becali a făcut anunțul, dar roș-albaștrii au o problemă
FCSB
Vine de acum la FCSB » Gigi Becali a făcut anunțul, dar roș-albaștrii au o problemă

FCU Craiova anunță că și amicalul cu CSKA 1948 a fost anulat!

FCU Craiova s-a repliat rapid, a stabilit un amical cu CSKA 1948 Sofia pe 12 ianuarie, în Montana (Bulgaria), însă în această seară a anunțat că și acea partidă a fost anulată!

„Deși există un contract ferm pentru disputarea acestui meci, partea bulgară a anunțat clubul nostru că nu mai poate disputa acest meci, motivele invocate fiind extrem de puerile. Este al doilea club care dă dovadă de neseriozitate și amatorism în relația cu clubul nostru”, susține FCU într-un comunicat oficial.

A treia oară cu noroc? Amical cu Poli Iași fixat duminică 

Oltenii speră că a treia oară va fi cu noroc, pentru că au mai fixat un amical, de această dată cu Poli Iași, pe 14 ianuarie, la ora 12:00. „Partida se va disputa la București, pe un teren ce urmează a fi anunțat ulterior”, a transmis FCU Craiova.

Practic, unicul meci de pregătire pentru formația lui Giovanni Costantino va avea loc cu 5 zile înaintea partidei de campionat cu Rapid, programată vineri, 19 ianuarie, la ora 20:00.

Program de foc pentru FCU Craiova

La ora duelului dintre FCU și Poli Iași, prima adversară a oltenilor din campionat, Rapid, va avea deja 3 amicale disputate: 3-3 cu Sakaryaspor, 1-2 cu Sabah Baku, plus partida cu Westerlo, programată pe 12 ianuarie.

FCU Craiova are un program de foc la reluarea campionatului, pe alb-albaștrii așteptându-i mecuri cu Rapid (deplasare), Farul (deplasare), apoi Dinamo (acasă).

Înainte de reluarea sezonului, FCU Craiova ocupă locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, 3 sub Farul, echipa de pe prima poziție de play-off.

Mai multe știri din Superligă:

Reacții bizare din tabăra Craiovei, după egalul cu liga a 4-a: „Joc bun, am arătat bine”
CSU CRAIOVA - Greifswalder 1-1
Reacții bizare din tabăra Craiovei, după egalul cu liga a 4-a: „Joc bun, am arătat bine”
Le-a furat titlul „câinilor” în 2009 și e categoric: „Dinamo are șanse ZERO să se mai salveze!”
DINAMO
Le-a furat titlul „câinilor” în 2009 și e categoric: „Dinamo are șanse ZERO să se mai salveze!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
brera30
brera30  •  11 Ianuarie 2024, 18:01

Saracii mititei, numai tepe peste tepe...nici macar in amicale nu mai sunt doriti. Miti, pierde procese dupa procese. 2 - 3 angajati in tribuna...halal!

george.br
george.br  •  10 Ianuarie 2024, 23:42
Postat de tsv1860munchen pe 10 Ianuarie 2024, 21:12

Bineînțeles că pentru reduși lor de fani de vina este psd pentru ca nu vrea nimeni meci cu ei. După ce au făcut ditai pomelnicul de descriere al clonei din Sofia care a jucat cu nici o mie de suporteri meciul cu fcsb disputat pe un stadion de 30 de mii de locuri, au rămas cu buza umflata. Mai nou dau cetățenie romana la străini random, întâmplător sau nu unuia care e pe post cu Bancu și Camora. Atât de mare incompetenta și frustrare ca la echipa asta nu exista, un circ grețos care își merita pe deplin aplaudacii care 95 la suta sunt oameni cu criza vârstei mijlocii pentru care istoria Craiovei a început cu frații Costea și Dorel Stoica. Se duce în maxim un an doi în b, mititelu are cheltuieli de milioane bune și încasări zero, nu vinde jucători, nu are sponsori, nu are suporteri, e pe minus grav la chiria stadionului, el da zece mii de euro per meci și încasează banii pe doar câteva sute de bilete, pentru ca pana la cifrele oficiale de 3 mii și ceva adaugă invitații gratis date în satele din Oltenia. Doar dacă își schimba numele în Electro, se muta la Târgu Jiu și își triplează numărul de oameni prezenți la meci, dar cap zero. A pierdut definitv orice simbol sau nume care sa aibă vreo legătură cu Universitatea Craiova, urmează sa pună trombonul și denumirea fcunica. Cea mai mare sursa de venit a lui mititelu sunt pariurile din blaturi, voi chiar credeți ca prin vara întâmplător pierdeau doar cu 4-3,5-3,etc,un interpus paria prin Grecia pe echipa asta făcută din ura și ***

:)))) Atata energie irosita pentru a insira niste elucubratii... Macar de-ar fi meritat efortul si te-or recompensa aia cu vreun sandwich dublu. Nu stiam ca aia de la FCU au competente in acordari de cetatenie romana.:))) Din toata salba de elucubratii, asta e de departe "perla". Ai har de povestitor, Clonache, dar d-ala pe care nu-l asculta nimeni, eventual 1-2 amarati, abonati si ei la sandwich-urile Primariei.

tivireli
tivireli  •  10 Ianuarie 2024, 22:28

Nu mai vorbiți aiurea. Este așa scurtă vacanța că nici nu -ți trebuie mai mult de două meciuri școală. Toți cei ce fac acum meciuri o fac din dorința de a arăta că se pregătesc bine, dar de fapt sunt niște meciuri fără ritm și fără intensitate. Cât privește seriozitatea sau neseriozitatea echipelor ce au anulat, cred că mai mult le-a fost frică să nu piardă urât, sau cineva si-a băgat coada, din ură față de Miti. Orice este posibil. Cred că le-ar face mai bine să nu joace decât cu echipa doua, jocuri școală. Cei ce vorbiți pe aici, vă plac scenariile din ura și veninul cel aveti in voi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează