FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

Decimați! Mari probleme pentru FCU Craiova înaintea duelului vital pentru play-off: 4 absențe de top + alți jucători importanți sunt incerți!

Yassine Bahassa va rata meciul cu FC Botoșani / Sursă foto: GSP
Yassine Bahassa va rata meciul cu FC Botoșani / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 13:19 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 13:34

FCU Craiova are mari probleme de lot înaintea disputei cu FC Botoșani din etapa #29, partidă pe care oltenii sunt obligați să o câștige dacă mai vor să spere la play-off. Pe lista indisponibililor au intrat nume grele din echipă, pe lângă Bauza, absent la ultimele două meciuri.

  • FCU Craiova - FC Botoșani se dispută sâmbătă, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Nicolo Napoli n-are parte de liniște pe final de sezon regulat! Tehnicanul juveților a aflat că nu se va putea baza la duelul cu FC Botoșani pe câțiva dintre cei mai importanți jucători ai echipei, fix cei care au contribuit esențial la revirimentul din ultimele săptămâni.

FCU Craiova e decimată înaintea ciocnirii cu Botoșaniul lui Flavius Stoican

„Secundul” Florin Drăgan e cel care, în timpul conferinței de vineri, a enumerat problemele de lot cu care se confruntă alb-albaștrii. În primul rând, Aurelian Chițu are umărul dislocat, va lipsi de pe gazon în următoarele trei săptămâni. 

Vedeta Bahassa, Baeten și Dragoș Albu sunt ceilalți indisponibili pentru meciul de mâine. Oltenii nu s-au ferit să-i acuze pe cei de la Chindia pentru jocul dur prestat în „intermediara” de la jumătatea săptămânii.

În continuare incert e și căpitanul Bauza, precum și Vlad Achim și Duarte. Primul are pubalgie, dar insistă să intre în teren contra moldovenilor.

Mititelu deschide porțile gratis pentru femei

FCU Craiova anunță că, la meciul cu FC Botoșani din week-end, doamnele și domnișoarele vor avea acces gratuit în mai multe sectoare ale stadionului, cu ocazia zilei de 1 martie. O mișcare prin care Adrian Mititelu încearcă să readucă de partea lui și să fidelizeze o parte din suporteri, într-o perioadă în care războiul cu ultrașii e în toi.

„De Sărbătoarea Mărțișorului, doamnele și domnișoarele vor beneficia de intrare liberă la meciul de sâmbătă, fie la Tribuna 2, Tribuna 1 sau în Peluza Sud. Cele care doresc să participe trebuie să ridice tichetul de acces valabil pentru meci de la Magazinul Oficial”, au anunțat oltenii.

VIDEO Oltenii vor ca meciul cu Sepsi să se joace pe teren

Citește și alte știri despre FCU Craiova:

În război cu ultrașii, Mititelu deschide porțile gratis pentru femei » Amenințarea pentru scandalagii rămâne valabilă: „Se va acționa în consecință”

Intervin fanii și jucătorii » Motivul pentru care „cazul Sepsi - FCU Craiova” a fost amânat

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  03 Martie 2023, 16:40
Postat de george.br pe 03 Martie 2023, 13:45

Gata, gazetarii si-au facut pe deplin datoria identificand "soc si groaza" in cantonamentul Stiintei. Acum ei isi freaca palmele de satisfactie asteptand cu nerabdare esecul inevitabil al echipei lui Napoli in fata moldovenilor si implicit ratarea incercarii de a patrunde in play-off. Sa te tii articole atunci!

Cancan și bețișoare, atât pot !

george.br
george.br  •  03 Martie 2023, 13:45

Gata, gazetarii si-au facut pe deplin datoria identificand "soc si groaza" in cantonamentul Stiintei. Acum ei isi freaca palmele de satisfactie asteptand cu nerabdare esecul inevitabil al echipei lui Napoli in fata moldovenilor si implicit ratarea incercarii de a patrunde in play-off. Sa te tii articole atunci!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează