FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

În război cu ultrașii, Mititelu deschide porțile gratis pentru femei » Amenințarea pentru scandalagii rămâne valabilă: „Se va acționa în consecință”

Adrian Mititelu / foto: GSP
Adrian Mititelu / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 12:35 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 12:51

FCU Craiova anunță că, la meciul cu FC Botoșani din week-end, doamnele și domnișoarele vor avea acces gratuit în mai multe sectoare ale stadionului, cu ocazia zilei de 1 martie. O mișcare prin care Adrian Mititelu încearcă să readucă de partea lui și să fidelizeze o parte din suporteri, într-o perioadă în care războiul cu ultrașii e în toi. 

De Sărbătoarea Mărțișorului, doamnele și domnișoarele vor beneficia de intrare liberă la meciul de sâmbătă, fie la Tribuna 2, Tribuna 1 sau în Peluza Sud. Cele care doresc să participe trebuie să ridice tichetul de acces valabil pentru meci de la Magazinul Oficial”, au anunțat oltenii.

Scandalagiii de la FCU Craiova rămân sub amenințarea represaliilor

Clubul precizează, totuși, la fel ca la precedentele două meciuri de pe teren propriu, că „în cazul în care vor exista manifestări, incidente sau alte activități repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF și prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 și 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menționată, cu precădere scandări xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor, se va acționa în consecință, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv”. 

VIDEO Oltenii vor ca meciul cu Sepsi să se joace pe teren

Citește și alte știri de actualitate: 

Intervin fanii și jucătorii » Motivul pentru care „cazul Sepsi - FCU Craiova” a fost amânat

Adrian Mititelu, atac cu talpa la arbitrul care a oprit definitiv meciul cu Sepsi: „E omul Federației și al lui Bodescu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează