FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA 3-0 LA „MASA VERDE”

Adrian Mititelu, atac cu talpa la arbitrul care a oprit definitiv meciul cu Sepsi: „E omul Federației și al lui Bodescu!”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova 1948
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova 1948

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 10:03 / Actualizat joi, 02 martie 2023 11:04

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul celor de la FCU Craiova 1948, a avut un atac virulent la adresa arbitrului Andrei Chivulete, cel care a oprit definitiv meciul dintre Sepsi și FCU Craiova, disputat la Sfântu Gheorghe, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltenilor. 

Finanțatorul grupării din Bănie a spus despre Andrei Chivulete că este „omul lui Bodescu” (n.r. - Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF) și susține că ce s-a întâmplat la meciul disputat în orașul din Covasna a fost premeditat. 

Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”
Proces FCSB - CSA STEAUA
Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, l-a atacat pe arbitrul Andrei Chivulete: „E omul Federației!”

„Andrei Chivulete e omul Federației! E omul lui Bodescu! Iar meciul de la Sepsi a fost programat să se întâmple, deci a fost sută la sută făcătură. 

Bine, asta mi-e greu să o dovedesc, dar sunt indicii. Tot ce pot să vă spun este că arbitrajul este al lui Bodescu și că el face pe mironosița, dar este… Părerea mea este că sunt multe chestii despre care Burleanu habar nu are”, a declarat Adrian Mititelu, patron FCU Craiova, potrivit Prosport. 

VIDEO. Mesajul lui Adrian Mititelu după problemele de la Sfntu Gheorghe: „Nu suntem rasiști!”

Citește și: 

Echipă de titlu, staff de „B” » FCSB va fi condusă de pe bancă, în următoarele 4 meciuri de Liga 1, de doi antrenori cu CV ZERO

„Vulpea” din Craiova Maxima spune că victoria obținută de Sepsi la „masa verde” le va face rău și ardelenilor: „Înseamnă că, la anul, e campioană!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gicab
gicab  •  02 Martie 2023, 14:52
Postat de george.br pe 02 Martie 2023, 11:22

Prin urmare, atunci cand spui "pe fata" niste lucruri inseamna ca intri cu talpa (in limbaj fotbalistic), adica joci nesportiv. Asta da, "gazetarie"!

Dacă le spui ca sunt “pescari” se supăra

zicsieu1234sichiar5
zicsieu1234sichiar5  •  02 Martie 2023, 14:31
Postat de corbea pe 02 Martie 2023, 12:15

Cred ca acest om nu mai trebuie bagat in seama.....

eu zic sa-l bagati in seama pe Bauza! Bahassa vrea si el sa fie bagat in seama. eu as ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corbea
corbea  •  02 Martie 2023, 12:15

Cred ca acest om nu mai trebuie bagat in seama.....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează