FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL L-a convins pe Mutu » FCU Craiova a bifat a șaptea achiziție a verii: „Am auzit că fanii sunt fantastici”

Armin Gremsl a semnat cu FCU Craiova / Captură FCU TV +49   FOTO
Armin Gremsl a semnat cu FCU Craiova / Captură FCU TV

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 13:03 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 13:27

FCU Craiova a anunțat astăzi transferul goalkeeper-ului austriac Armin Gremsl (26 de ani). El a făcut pregătirea alături de trupa lui Adrian Mutu, iar astăzi și-a pus semnătura pe contract. 

Gremsl a fost utilizat de Mutu în amicalul cu Hajduk Split, 1-2, când a bifat 30 de minute. „Briliantul” a fost mulțumit de austriac și a luat decizia finală în privința acestuia.

„Sunt fericit pentru că am semnat. Încă din prima clipă m-am simțit foarte bine aici, sunt încântat. După cum știți, inițial am fost aici în probe. Dar am simțit o conexiune puternică atât cu staff-ul, cât și cu noii colegi. Chiar îmi plac antrenamentele și sunt încrezător că voi face o treabă bună în continuare. 

Toți de aici sunt foarte politicoși, consider că am găsit un grup unit și simt că am făcut alegerea potrivită să rămân la echipă. Aștept cu nerăbdare să joc, am auzit că fanii sunt fantastici”, a declarat Gremsl, potrivit paginii oficiale de Facebook a alb-albaștrilor.

Cine e Armin Gremsl, noul portar de la FCU Craiova

Armin Gremsl este un portar austriac în vârstă de 26 de ani, care măsoară 1,90 m. Sezonul precedent a fost sub contract cu St. Polten. A evoluat în 4 rânduri în prima ligă austriacă. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Hartberg, Pasching, FAC, Horn și pentru Doxa, în Cipru, singura aventură în afara Austriei.

200.000 de euroeste cota de piață a goalkeeper-ului, conform Transfermarkt

Sezonul trecut, cel în care a obținut promovarea în Liga 1, FCU Craiova s-a bazat pe doi portari tineri, Robert Popa (18 ani) și Mario Enache (17 ani), dar și pe Sorin Mogoșanu (28 de ani).

+45 FOTO

FC U Craiova, bursa transferurilor:

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Mamadou Bagayoko (liber de contract), Dominik Kovacic (Lokomotiva Zagreb),  Marko Gajic (FK Vozdovac), Armin Gremsl (St. Polten)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (liber), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (liber), Diakite (liber), Taborda (liber)

VIDEO Filosofie proprie sau adaptare în funcție de situație? Mutu e ferm: ”Nu am ajuns la nivelul ăla”.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Transfermarkt a actualizat cotele de piață din Liga 1: FCSB e prima, FCU Craiova, la retrogradare! » Fotbalistul cu cea mai spectaculoasă ascensiune/prăbușire

FOTO Amicalul FC Argeș - Steaua Roșie Belgrad, încheiat la scor de neprezentare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
george.br
george.br  •  07 Iulie 2021, 01:02
Postat de jony_10 pe 07 Iulie 2021, 00:34

Care Știința ma? Booveni? :)))))) tu nu vezi canu aveți bani de jucători luați doar liberi de contract...? Dar măcar aveți autocar mai tare ca Barca :))))))

Ba, macar noi am luat fotbalisti, nu smardoi!:))))

jony_10
jony_10  •  07 Iulie 2021, 00:34
Postat de kuba pe 06 Iulie 2021, 21:58

Săptămâna asta sa vina atacant și mijlocaș și sa dam drumul la treaba! Forța Stiinta!

Care Știința ma? Booveni? :)))))) tu nu vezi canu aveți bani de jucători luați doar liberi de contract...? Dar măcar aveți autocar mai tare ca Barca :))))))

kuba
kuba  •  06 Iulie 2021, 21:58

Săptămâna asta sa vina atacant și mijlocaș și sa dam drumul la treaba! Forța Stiinta!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează