FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO + FOTO Bun venit în „Tărâmul Leilor” » Cum arată baza de peste 12 milioane de euro a celor de la FCU Craiova

Articol de , , - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 15:38 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 16:01

GSP a vizitat noua bază de pregătire a celor de la FCU Craiova! O bază modernă, încă în dezvoltare, în care familia Mititelu a investit deja mai mult de 6 milioane de euro. Costurile finale sar de 12 milioane.

FCU Craiova s-a mutat în noua bază de câteva zile, una nouă, aflată la ieșirea din Craiova, spre Filiași. Condițiile de 5 stele pe care echipa lui Adrian Mititelu le va avea au fost argumente puternice pentru Adrian Mutu atunci când a acceptat propunerea oltenilor. Recent, echipa a luat primul contact cu baza nouă, una care e totuși încă în plin proces de dezvoltare.

VIDEO A prins contur „Tărâmul Leilor"

„Tărâmul Leilor", așa cum a fost numită baza de pregătire de șefii clubului, e întins pe 8 hectare. Nu-i greu deloc să-ți dai seama cărei echipe din Craiova îi aparține. 

Branding-ul celebru deja cu FCU apare pe toate gardurile, ba chiar și parcările sau trasajul străzii sunt făcute cu albastru, nu cu alb cum e obișnuit. 

În prezent, în afara vestiarelor și clădirilor pentru administrație, sunt gata 4 terenuri. Toate cu iarbă naturală. Trei dintre ele sunt de dimensiuni mari. Al 5-lea a fost însămânțat și probabil că în maximum două săptămâni va fi gata, în timp ce ultimul, al 6-lea, va fi sintetic. La el încă se lucrează.

Nume pentru terenuri

O particularitate e legată de numele pe care fiecare teren îl va purta. Petre Deselnicu, Zoltan Crișan, Costică Ștefănescu, Constantin Oțet, Mihai Ostrovski și Cristi Neamțu vor da numele celor 6 terenuri pe care prima echipă, dar și academia FCU Craiova se vor antrena. Terenul „Petre Deselnicu", adică cel principal, pe care prima echipă se antrenează acum, va beneficia și de două tribune.

Fără să fiu lingușitor, vreau să vă spun că o bază așa cum o să aibă Universitatea Craiova nu există în Europa! Nu am văzut până acum, una așa de mare și de dotată cum va fi această bază.

- Adrian Mititelu Jr

Au promis un hotel și SPA

Proiectul celor de la FCU e în plină desfășurare. Adrian Mititelu Jr a anunțat că până la finalul anului terenurile vor fi gata, la fel și mobilierul de interior. În plus, anul viitor va fi construit un hotel de 200 de locuri, un restaurant și un centru SPA. Până atunci, echipa lui Adi Mutu deja a luat în primire baza și și-a mutat cartierul general în noua casă. 

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
+11 FOTO

Mai sunt niște chestii tehnice de făcut. Am fost și am vizitat alte baze din Europa, am fost și la Bayern Munchen. Vă spun, sincer, este peste ce am văzut la Munchen! Va fi cea mai tare bază de pregătire din Europa de Est.

 -Adrian Mititelu Jr

12 milioane de euroe investiția totală la care va ajunge noua casă a celor de la FCU Craiova

Citește și: 

Forțele de ordine stau cu ochii pe fanii celor două rivale din Craiova » Mesajul Jandarmeriei înainte de FCU - CSU: „Să nu se implice în incidente”

Alertă de gradul zero în Bănie » Precedentele confruntări dintre rivalele FCU și CSU s-au lăsat cu incidente: de la bătaia dintre ”Gogoașă” și Pleșan, la ciocniri între fani și jandarmi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
ipsilante
ipsilante  •  08 Octombrie 2021, 17:40

Saracul parvenit! Se da mare ca a vandut cateva terenuri si a mai facut niste bani. Acum ne prezinta o baza de cel mult 7-800.000 ca fiind de 12 milioane. Eu va spun ceva: daca Mititelu nu face cat mai curand bani din fotbal, tot circul lui ambulant se va topi precum un bulgare de ghiata. Grandomania lui, care l-a macinat toata viata, il va pierde definitiv, daca nu va castiga campionatul intr-un an, cel mult, doi. Gogoasa superumflata lansata in ochii sectantilor lui scandalagii, precum ca s-ar scalda in milioane, se va rasufla brutal si cu consecinte fatale pentru club daca "echipa familiei si copilasilor lui" nu va aduce profit urgent si substantial. Deci, gargara, garagara, garagara... Uitati-va, zambiti si faceti haz! Forza Craiova Maxima!

1720140831409543
Cosmin Popa  •  07 Octombrie 2021, 23:24

Bun venit in TARAMUL PROSTILOR !!!!!!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  04 Octombrie 2021, 07:52

Pastrati un teren si pentru Gogoasa. De fapt, nu se stie, cu vremea o sa fiti obligati sa renuntati la P Deselnicu, C Stefanescu, Z Crisan si altii. Leii o sa fie Gogoasa, Ostrovski, Rață, Valerica (asta parca era cu ziarul Inainte) si alte personalitati de marca...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close