FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

VIDEO+FOTO Liber la joc, pregătiri pentru primul amical » Ultimele detalii din cantonamentul lui FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 25 iunie 2021 15:57 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 15:57

FCU CRAIOVA. Dacă ieri a fost o zi solicitantă, deși n-au avut decât un antrenament, azi băieții lui Adrian Mutu au primit mingea și au intrat serios în antrenamentele tactice, cele în care antrenorul încearcă să-și creioneze ceea ce vrea să joace echipa.

  • Corespondență din Slovenia

După „chinul” de ieri, fotbaliștii lui Adrian Mutu s-au bucurat azi când au văzut fluierul și pregătirea antrenamentului. Au scăpat pentru un moment de tot ce înseamnă pregătire fizică și azi dimineață au avut parte de un antrenament cu mingea, ceea ce le place mai mult.

+29 FOTO

Antrenament tactic de dimineață

Au fost câteva minute de încălzire, după care tehnicianul oltenilor le-a arătat jucătorilor exact ceea ce va vrea de la ei. Cum și-ar dori să arate echipa pe faza de construcție, cu plecarea mingii de la portar. După fiecare exercițiu Adrian Mutu le-a dat indicații sau i-a felicitat atunci când totul a decurs așa cum își dorește.

Sâmbătă e primul test

Pentru FC U Craiova 1948 urmează testul de mâine cu Hajduk Split, primul meci din era Adrian Mutu la Craiova. Oltenii și croații sunt cazați în același hotel. Partida e programată pentru ora locală 17:30 (18:30 în România) și se va juca la Zrece, cel mai probabil pe terenul unde formația din România își desfășoară antrenamentele. 

Citește mai multe știri despre FCU Craiova 1948:

Noi transferuri la FCU Craiova » Anunțul conducerii: „Va fi abundență!”
FCU CRAIOVA
Noi transferuri la FCU Craiova » Anunțul conducerii: „Va fi abundență!”
Românul care a plecat din Olanda pentru a fi căpitan la FCU Craiova: „Am crescut cu Balaci și imnul Craiovei!”
FCU CRAIOVA 1948
Românul care a plecat din Olanda pentru a fi căpitan la FCU Craiova: „Am crescut cu Balaci și imnul Craiovei!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vidoq
vidoq  •  25 Iunie 2021, 16:56

Asteptam meciul de maine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează