FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1

VIDEO Dan Petrescu, învins pe canicula de la Craiova » FCU, victorie categorică în fața campioanei

FCU Craiova - CFR 3-1
FCU Craiova - CFR 3-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 18:14 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 18:30

FCU Craiova s-a impus cu 3-1 în fața campioanei CFR Cluj, la capătul unui meci excelent făcut de formația lui Marius Croitoru.

Deși acuzau căldura de la ora meciului (40 de grade), FCU Craiova și CFR au oferit o partidă extrem de spectaculoasă. Oltenii au început în forță și puteau deschide scorul încă din minutul 8, dar Negru a fost blocat excelent de Bălgrădean. CFR a fost însă echipa care a deschis scorul prima. 

Găsit excelent de Păun în careu, Deac a punctat cu o „scăriță” de efect. Trupa lui Marius Croitoru nu s-a demoralizat și a reușit să egaleze în minutul 32. Bauza a scăpat liber în flancul drept, a pasat pe jos în careu de unde Van Durmen a marcat cu ușurință. Repriza secundă a început perfect pentru olteni. 

La câteva zeci de secunde de la reluare au trecut în avantaj, după ce Compagno a profitat de o respingere nefericită a lui Bălgrădean. FCU Craiova a continuat să joace spectaculos și să domine categoric campioana CFR. Baeten putea majora scorul, dar Bălgrădean a respins în ultima clipă. 

S-a făcut totuși 3-1 pentru olteni. Găsit excelent în careu, Van Durmen a „înțepat” mingea pe lângă Bălgrădean spre fericirea patronului Adrian Mititelu, prezent la stadion. CFR nu a avut forța să revină, iar Craiova s-a impus, scor 3-1.

Dan Petrescu, furios după FCU Craiova - CFR 3-1

Dan Petrescu este de părere că FCU Craiova a meritat victoria pentru jocul prestat și și-a criticat fotbaliștii pentru evoluția din apărare. De asemenea, acesta a ținut să le dea un avertisment jucătorilor săi înainte de returul cu Inter Club d'Escaldes, din Conference League, 3-0 pentru CFR în tur.

Nu are rost să ne legăm de mici episoade, decât să felicităm adversarul. E o lecție pentru viitor. Mă aștept la mai mult de la toți jucătorii. Toți jucătorii au fost sub nivel, singurii care au scuze sunt Deac și Camora, care joacă meci de meci și n-am avut pe cine să bag în locul lor. În rest, toți jucătorii au fost sub nivel.

Nu mi-a plăcut ce am văzut azi în apărare. Știți cum era CFR înainte în apărare, astăzi parcă era o apărare de Divizia C. Nu doar apărarea a greșit, toată echipa a fost sub nivel și s-a văzut asta. Cei de la Craiova au zburdat pe teren, trebuie să îi felicităm
- Dan Petrescu după meci

FCU Craiova - CFR Cluj 3-1

FCU Craiova - CFR, echipele de start:

FCU Craiova: Popa - Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Baten, Bauza, Van Durmen - Compagno 
Rezerve: Mogoșanu, R. Grigore. Albu, Blidan, Sidibe, Marquet, Bahassa, Chițu, Cl.Bălan 
Antrenor: Marius Croitoru 

CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Graovac, Yuri Matias, Camora - Deac, Boateng, Muhar - Ad. Păun, Debeljuh, Petrila 
Rezerve: Scuffet, Manea, Bălan, Hoban, Gîdea, Betancor, Hammershoy, Yeboah 
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti) / Arbitru VAR: Petrescu Radu (Bucureşti), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Citește și: 

FCU Craiova, „săgeți” către rivala Rapid după transferul lui Papadopoulos: „Era mai bine să dăm 400.000 € pe un jucător de Serie D?”
FCU CRAIOVA
FCU Craiova, „săgeți” către rivala Rapid după transferul lui Papadopoulos: „Era mai bine să dăm 400.000 € pe un jucător de Serie D?”
Discurs dur al lui Ciobotariu după eșecul cu FC Botoșani: „Nu putem trăi din amintiri, nu ne așteaptă nimeni cu covorul roșu!”
VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 0-1
Discurs dur al lui Ciobotariu după eșecul cu FC Botoșani: „Nu putem trăi din amintiri, nu ne așteaptă nimeni cu covorul roșu!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (202)
Itifutkuru
Itifutkuru  •  14 August 2022, 10:47

Mersi , mersi , nu știai cum sa te lauzi singur cât ești de deștept , uita te in alta parte savantule ca o sa te doară buricul degetelor de ipocrizie

george.br
george.br  •  24 Iulie 2022, 23:01

:)))) Ce tare e asta... "... echipa care a deschis scorul prima"(!!!):))))))))))

mdobresscu02
mdobresscu02  •  24 Iulie 2022, 20:50

Ştie Dănuţ cum să-i aline suferinţa patronului Nelu Varga după AVC suferit de acesta. Surprize, surprize fără număr !

Vezi toate comentariile (202)
Comentează