FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1

Dan Petrescu, furios după FCU Craiova - CFR: „Apărarea a fost de Divizia C!” + avertisment pentru returul din Conference: „Dacă nu ne trezim, ne întoarcem cu o surpriză”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 18:00 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 18:27

FCU Craiova s-a impus cu 3-1 în fața campioanei CFR Cluj, la capătul unui meci excelent făcut de formația lui Marius Croitoru. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul clujenilor, a analizat prestația echipei sale. 

Petrescu este de părere că FCU Craiova a meritat victoria pentru jocul prestat și și-a criticat fotbaliștii pentru evoluția din apărare. De asemenea, acesta a ținut să le dea un avertisment jucătorilor săi înainte de returul cu Inter Club d'Escaldes, din Conference League, 3-0 pentru CFR în tur. 

Mut de uimire! Reacția lui Dan Petrescu pe bancă, după ce FCU a îngenuncheat CFR la Craiova
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-1
Mut de uimire! Reacția lui Dan Petrescu pe bancă, după ce FCU a îngenuncheat CFR la Craiova

„Victorie meritată a Craiovei. A fost echipa mai fresh, mai proaspătă. Nu degeaba voiam să amânăm acest meci. La 1-0 noi am avut o ocazie mare, dacă făceam 2-0 poate era mai bine. 

Am avut ocazie mare și la 1-1 prin Debeljuh. Repriza a doua am intrat foarte rău, după un minut era 2-1. Era foarte greu să revenim apoi, pentru că au fost mult mai proaspeți, s-a văzut clar că erau mult mai bine decât noi. 

Nu are rost să ne legăm de mici episoade, decât să felicităm adversarul. E o lecție pentru viitor. Mă aștept la mai mult de la toți jucătorii. Toți jucătorii au fost sub nivel, singurii care au scuze sunt Deac și Camora, care joacă meci de meci și n-am avut pe cine să bag în locul lor. În rest, toți jucătorii au fost sub nivel. 

Nu mi-a plăcut ce am văzut azi în apărare. Știți cum era CFR înainte în apărare, astăzi parcă era o apărare de Divizia C. Nu doar apărarea a greșit, toată echipa a fost sub nivel și s-a văzut asta. Cei de la Craiova au zburdat pe teren, trebuie să îi felicităm”, a declarat Dan Petrescu la Orange Sport. 

Trebuie să mergem înainte, pentru că avem iar meci peste 3 zile. Drum e lung, dacă nu ne trezim putem să ne întoarcem și de acolo cu o surpriză. 

S-au schimbat foarte mulți jucători, nu au intrat încă în ritm. Niciun jucător nou-venit nu a confirmat încă, asta e marea problemă. Dar la fotbal nu ai scuze când pierzi.

- Dan Petrescu, antrenor CFR

Citește alte știri din Liga 1:

Crăciunescu reclamă o decizie din Sepsi - FC Argeș: „Trebuia dată lovitură liberă indirectă”
SEPSI - FC ARGEȘ 4-0
Crăciunescu reclamă o decizie din Sepsi - FC Argeș: „Trebuia dată lovitură liberă indirectă”
Rapid, văzută drept favorită în meciul cu FCSB: „Are prima șansă în derby”
RAPID - FCSB
Rapid, văzută drept favorită în meciul cu FCSB: „Are prima șansă în derby”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
piet
piet  •  25 Iulie 2022, 10:41

Sunt un fan cfr, dar sunt dezamăgit profund de jocul fără orizont, haotic, fără pic de inventivitate ,muncitoresc ,cinic pe alocuri. E TIMPULUI SCHIMBARII@! Dan Petrescu, a ars ,gata . Vrem să vedem spectacol, vrem să ne bucurăm de fotbal. Gata cu fotbalul puchinos ,paduchios , hei rupist. Nu uitați și Dinamo Moscova din același motiv la executat. Este limitat!

misu50
misu50  •  25 Iulie 2022, 09:28

Dupa ce a batut chinuit Rapidul, Danut a declarat: "ne-am trezit, de acum sa se teama toti de noi!!"...Cred ca singurii care se tem sunt proprii suporteri...

cdba3133
cdba3133  •  25 Iulie 2022, 06:31

Probabil daca va avea de jucat cu echipa pensionarilor din cartierul in care locuiesc isi va pune un mare semn de intrebare daca se va califica sau nu mai departe. Petrescu din atata vaitat a ajuns sa nu-l mai creada nici cei din familia lui.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează