FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC ARGEȘ 4-0

Crăciunescu reclamă o decizie din Sepsi - FC Argeș: „Trebuia dată lovitură liberă indirectă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 15:42 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 16:03

Ion Crăciunescu a comentat faza care a dus la deschiderea scorului Sepsi - FC Argeș, 4-0. 

În minutul 47, Sepsi a primit un penalty, după ce arbitrul Viorel Flueran a sesizat un henț al lui Cestor. 

Conducerea lui Sepsi, surprinsă de rezultatul cu FC Argeș: „Pe căldura asta, nu puteam spera. Au fost 45 de grade pe teren”
SEPSI - FC ARGEȘ 4-0
Conducerea lui Sepsi, surprinsă de rezultatul cu FC Argeș: „Pe căldura asta, nu puteam spera. Au fost 45 de grade pe teren”

Ion Crăciunescu: „Trebuia dată lovitură liberă indirectă pentru FC Argeș” 

La finalul partidei, fostul arbitru și fostul șef al CCA a considerat că centralul a greșit când a dictat penalty și că trebuia acordat fault în atac, după foarfeca pe care a încercat-o Alexandru Tudorie, atacantul lui Sepsi.

„Se poate spune că are brațul întins, dar el se întoarce. 

El nu urmărește mingea. Eu aș fi dat lovitură liberă indirectă, pentru FC Argeș. Se sancționează prima greșeală. Iar prima greșeală este a jucătorului care ridică piciorul la capul adversarului. Cestor se ferește. E jenat de jucătorul care face foarfecă și se întoarce cu spatele”, a spus Crăciunescu în emisiunea „Liga DigiSport”.

 Prepeliță s-a plâns de arbitraj 

Spre nemulțumirea lui Prepeliță, la acest meci nu a existat Arbitraj Video, din cauza faptului că deoarece sunt disponibile doar 3 mașini care îndeplinesc rol de cabină VAR, iar azi se dispută 4 meciuri în campionat. 

După meci, Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, s-a plâns de arbitrajul lui Flueran. 

„Nu poți să rupi echilibrul așa. Cred că o să fim singura echipă care va juca fără VAR. Trebuia să fie delegat un arbitru FIFA dacă nu a fost VAR. Fără acele decizii puteam să pierdem, dar nu de maniera asta”, a spus Prepeliță la Digi Sport. 

Citește și:

Conducerea lui Sepsi, surprinsă de rezultatul cu FC Argeș: „Pe căldura asta, nu puteam spera. Au fost 45 de grade pe teren”

Dialog aprins la TV între Mihai Mironică și Szondi Zoltan » Președintele de la Csikszereda a oprit brusc intervenția telefonică

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  24 Iulie 2022, 18:40

Nea Nelu trebuie sa aiba si el ceva impotriva arbitrilor,altfel nu isi are rostul in studio.

badeadorian
badeadorian  •  24 Iulie 2022, 18:33

Acum la 4-0 greu sa spui ca s-a pierdut din cauza arbitrajului !!! ... Dar nu a fost nici vorba de hent la acel penalty inchipuit ...chiar se poate da joc periculos !!! .... Sepsi a devenit o nuca tare ...si chiar avem nevoie de echipe de calibrul lor !!

alexxp1955
alexxp1955  •  24 Iulie 2022, 17:02

De data asta,...Craciunescu cam are dreptate. Nu se face foarfeca cind ai aparator la jumatate de metru,...Si eu m-as fi ferit,...dar poate nu cu mana asa de intinsa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează