FOTBAL  »  LIGA 2  »  DIALOG

Dialog aprins la TV între Mihai Mironică și Szondi Zoltan » Președintele de la Csikszereda a oprit brusc intervenția telefonică

Szondi Zoltan, președinte Csikszereda/ foto: Libertatea
Szondi Zoltan, președinte Csikszereda/ foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 12:41 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 15:08

Szondi Zoltan, președintele de la Csikszereda, a avut un dialog aprins la TV cu Mihai Mironică, moderatorul de la Pro Arena, pe tema meciului amical dintre Csikszereda și Ungaria U18.

După ce în dialog a intervenit și jurnalistul Florin Caramavrov, Zoltan s-a enervat și a părăsit brusc conversația.

Mesajul suporterilor din Secuime pentru români: „Nimeni nu ia Ardealul. Viktor Orban nu duce stadionul în Ungaria”
REPORTAJ
Mesajul suporterilor din Secuime pentru români: „Nimeni nu ia Ardealul. Viktor Orban nu duce stadionul în Ungaria”

Dialog aprins între Mironică și Szondi Zoltan

Contrele între cei doi început când discuția a atins subiectul intonării imnului Ținutului Secuiesc la meciul dintre Csikszereda și Ungaria U18.

Zoltan: „A fost intonat și imnul României, dar văd că sunteți indiferenți”.
Mironică: „Nu noi suntem indiferenți, am văzut că suporterii de pe stadion erau indiferenți”.

Zoltan: „Ce era să le fac eu suporterilor de pe stadion? Drapelul Ținutului Secuiesc e afișat la fiecare meci al lui Csikszereda, ca să vă oripilez”.
Mironică: „Nu mă oripilați, eu v-am dat posibilitatea să avem un dialog”.

Zoltan: „Eu mulțumesc că mi-ați dat posbilitatea, ca să vă explic. Noi o să purtăm însemnele Ținutului Secuiesc în continuare, o să intonăm și imnul”.
Mironică: „E interesant să vedem scris «Miercurea Ciuc» pe drapelul Ungariei.

Zoltan: „Eu am fost în multe locuri din Ungaria unde am văzut drapelul României”.
Mironică: „Domnule Zoltan, eu nu știu o echipă în Europa care să nu aibă site în limba țării de care aparține”.

Zoltan:Avem și știri în română, dar probabil nu v-ați uitat destul de atent. În Liga 2 sunt 5 echipe care nu au site deloc. Noi nu am găsit un om care să facă site-ul în română. Ăsta e adevărul”
Mironică: „Alături de mine e Andru Nenciu, colegul meu de la site, poate putem să colaborăm cu Csikszereda”

Zoltan: „Dumneavoastră acum glumiți pe seama asta”
Mironică: „Nu, nu glumesc”

Zoltan: „Atunci, poate o să rezolvăm”
Mironică: „Plătiți în Forinți (n.r. - moneda Ungariei)?”

Zoltan: „Nu, plătim în lei. Ar fi o problemă să plătim în Forinți?”
Mironică: „Era doar o glumă”

În dialog a intrat apoi și jurnalistul Florin Caramavrov. Zoltan a fost deranjat de acesta și i-a reproșat că nu îl lasă să răspundă. Caramavrov l-a întrebat de mai multe ori pe Zoltan dacă echipa lui joacă în România. Președintele de la Csikszereda a declarat că nu i s-a mai întâmplat să fie întrerupt, înainte să închidă telefonul.

Citește și:

Lămuririle președintelui de la Csikszereda: „Ne-am rugat 3 luni de FRF să trimită o selecționată Under pentru un meci cu Ungaria”

Viktor Orban, primit ca un erou și la Miercurea Ciuc » Ovaționat de tot stadionul: „Ria, Ria, Ungaria!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
veritaz
veritaz  •  25 Iulie 2022, 13:58

Tinut secuiesc ungaria romania transilvania etc.. mai puteti provoca mult oamenii de rand?? Si aici ma adresez mass mediei care nu se potoleste cu provocarile de doi lei care se leaga de propriul neam.. ca dupa cum stim toti reprezentam aceasi tara nu ungaria nu germania nu china.. ci romania.. iesiti *** din ue *** ce *** vreti pana la urma ca nu inteleg? Sa plece ungurii?? *** ce reprezentati voi nu este o mentalitate europeana iar civilizata nici pe atat.. trimiteti stadioanele teatrele scolile inapoi in ungaria si gata.. secuii.. si ce tara civilizata nu da voie sa imi exercit dreptul la exprimare libera si sa imi pastrez cultura si istoria ca sunt atacat de peste tot?? *** cu unguri cu *** cu romani.. asta suntem.. ca vine orban sa fure transilvania.. ce ipocrizie.. sper ca cei de la ue sa taxeze romania pentru toate astea si ca cineva va face un pas inapoi la pacea ce am avut inainte nu *** asta ce faceti voi acum

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oncica07
oncica07  •  25 Iulie 2022, 08:24
Postat de rilu pe 24 Iulie 2022, 16:24

Apsolut de acord. Pe langa asta Statul maghiar cumpara Transilvania ”la bucata”. Au inceput sa cumpere proprietati importante in Transilvania incetul cu incetul le vindem si Transilvania. Statul roman este incompetent! vezi cazurile cu Rosia Montana si cu padurile din Romania. Si inca ceva Istoria Romanei si Originile romanilor de pe Wikipedia cea in limba engleza esta scrisa de maghiari!

Din cauza asta(ca e scrisa de maghiari) ne lipsesc aprox 850 de ani din istoria noastra?? De la prabusirea imperiului roman pana la primul descalacat unde am fost..nu i a scris pixul maghiarului de pe wikipedia??ca totusi e pauza uriasa in istorie unde romanii n au existat.

Covtramar972
Covtramar972  •  25 Iulie 2022, 03:33

Sper ca meciul lu Sepsi de la Liublijana sa fie televizat. Chiar ar fi interesant. Maghiarii din totdeauna au avut gura mare si cand s-a intrat mai tare in ei s-au inmuiat. Daca Bucurestiul le va da mai multi bani vor tacea din gura. Asa fac si unii din Canada, adica in Quebec : cand vor ai multi bani de la Ottawa scot quebecoshii sperietoarea cu separatismul. Da sunt de acord ca sa se aprobe Tinutul secuiesc inclusiv cu steag si imn dar ca zona etno-folclorica a Romaniei., unde populatia majoritara vorbeste limba maghiara. In momentul in care maghiarii si secuii din Romania vor trai mai bine ca cei din Ungaria foarte multe se vor rezolva!!! Iarna cave va veni locuitorii Ungariei cred ca vor face frigul. Cei din Romania nu....de ce oare??? Deci un avantaj sa fi cetatean si locuitor al Romaniei !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează