FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSIKSZEREDA

Președintele lui Csikszereda: „Nu înțeleg de ce o galerie de la altă echipă își bagă nasul unde nu-i fierbe oala. Toată lumea e mulțumită, în afară de niște suporteri anonimi”

Csikszereda - Ungaria U18/ FOTO: Eli Driu (Libertatea)
Csikszereda - Ungaria U18/ FOTO: Eli Driu (Libertatea)

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2022 11:53 / Actualizat duminica, 24 iulie 2022 14:00

Szondi Zoltan, președintele de la Csikszereda, a acuzat FRF, după ce stadionul echipei din Miercurea Ciuc a fost inaugurat cu meciul dintre selecționata Ținutului Secuiesc și naționala U18 a Ungariei.

Zoltan spune că nu selecționata Ținutului Secuiesc a jucat, ci jucătorii lui Csikszereda. El acuză FRF pentru că nu a trimis o reprezentativă a României care să joace cu Ungaria.

Mesajul suporterilor din Secuime pentru români: „Nimeni nu ia Ardealul. Viktor Orban nu duce stadionul în Ungaria”
REPORTAJ
Mesajul suporterilor din Secuime pentru români: „Nimeni nu ia Ardealul. Viktor Orban nu duce stadionul în Ungaria”

Președintele lui Csikszereda, Szondi Zoltan, acuză FRF

„Noi ne-am rugat 3 luni la FRF să trimită o selectionată Under pentru a inaugura cu un meci România - Ungaria. De ce nu a vrut FRF, nu înțeleg. Au greșit că nu ne-au anuntat din timp. Au tărăgănat răspunsul, ne-au zis cu 3 zile înainte de meci. 

Dacă ziceau cu 3 luni înainte, era altceva. Au tergiversat problema până in ultimul moment, iar în ultimele zile au zis că nu se poate. Ungaria a confirmat și le-a trebuit un adversar. Si am trimis echipa noastră. 

Pentru a fi un amical bun, ne-am chemat jucătorii de la Puskas, de la Sepsi. Cu cateva zile înainte, FRF ne-a zis că s-a consultat cu FIFA si nu putem juca cu numele de Ținutul Secuiesc. Așa că am decis să jucăm cu numele Csikszereda.

Prima bază s-a deschis in 2014 cu un meci România U16 - Ungaria U16 și nu s-a mai supărat nimeni”, a declarat Zoltan la Pro Arena.

Potrivit unui articol de pe site-ul maghiar Szekely Sport, Zoltan a primit răspunsul de la FRF pe 6 iulie, nu cu 3 zile înainte de meci, așa cum a spus președintele de la Csikszereda.

Zoltan: „Toată lumea e mulțumită, în afară de câțiva suporteri anonimi”

Zoltan a vorbit și despre protestul galeriilor din România înaintea meciului de inaugurare a stadionului.

„Nu înțeleg de ce o galerie de la altă echipă își bagă nasul unde nu-i fierbe oala. În România toată lumea se pricepe la treaba altora. Aceste galerii, pe mine nu m-au contactat. Eu nu citesc presa din România.

Toată lumea a fost mulțumită, în afară de voi (n.r. - presa) și de câțiva suporteri anonimi”,a mai precizat Zoltan.

Ținutul Secuiesc a jucat la Miercurea Ciuc! Cum a fentat Cszikszereda interdicția

Steagul Ținutului Secuiesc în dreptul echipei Csikszereda U18 a fost primul semn că, de fapt, schimbarea anunțată de clubul din Miercurea Ciuc e de fapt o scamatorie. De fapt pe teren s-a aflat până la urmă echipa Ținutului Secuiesc, lucru confirmat de foaia de joc.etalii aici

În echipa de start a echipei îmbrăcate în echipamentul lui Csikszereda apar de fapt toți jucătorii convocați inițial să joace pentru Ținutul Secuiesc. Lotul fusese anunțat în urmă cu două zile, pe site-ul ciucanilor.

Csikskereda U18: Matyas Becze (Csikszereda) - Kristof Dencsak (Csikszereda), Roland Vajda (Academia Pușkaș), Szilard Csedo (Csikszereda), Alex Gondor (Csikszereda) - Szabolcs Dusinszki (Academia Pușkaș), Szilard Balogh (Csikszereda), Roland Vajna (Sepsi), Gellert Karacsony (Csikszereda) - Tamas Birtalan (Csikszereda), Milan Orban (Csikszereda)

Rezerve: Lorand Menyhart (Sepsi), Flavius Colceriu (Csikszereda), Roland Mate (Sepsi), Lenard Szoke (Csikszereda), Tamas Bence (Csikszereda), Alex Ureche (Csikszereda), Balasz Buza (Csikszereda), Henrik Fazakas (Csikszereda), Szilard Feher (ACS Târgu Mureș), Otto Vura (Sepsi)

Citește și:

Ministrul Novak a susținut selecționata Ținutului Secuiesc în amicalul pe care FRF a încercat să-l blocheze: „Mă bucur că nu trebuie să renunț la limba maternă și la zona de unde vin”

Sfidează FRF! Cum a fentat Csikszereda interdicția » Selecționata Ținutului Secuiesc a jucat până la urmă cu Ungaria, sub privirile lui Viktor Orban

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
Moshu
Moshu  •  24 Iulie 2022, 20:25
Postat de brentford pe 24 Iulie 2022, 13:23

Ce autonomie visezi,amice? Eu vorbesc strict din punct de vedere sportiv. Ca sunt cativa bezmetici care propun o idee nesustenabila e alta treaba,dar asta tine de politic,nu de sport. Pana atunci Romania nu si-a modificat granitele si nici nu a aparut un stat in stat.

Mai,tu unde traiesti ? De 30 de ani ungurii asta cer,sunt si proiecte de legi depuse in parlament de "n" ori...esti un teoretician al nu stiu carei lumi maghiare perfecte !

steauaefcsb
steauaefcsb  •  24 Iulie 2022, 18:02

Nu inteleg de ce nu sunt date jos toate placutele in limba maghiara,din Romania!

romi59
romi59  •  24 Iulie 2022, 17:55

Bagam in seama un mare NIMIC, un anonim ce se crede cineva, nu-mi permit sa scriu ce gandesc despre aceasta nulitate dar il rog sa faca un exercitiu de imaginatie. Daca oboseste sa ma scuze????

Vezi toate comentariile (45)
Comentează