FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

Mesajul lui Florin Costea, în ziua derby-ului FCU - CSU: „Să nu intervină acele orgolii prostești oltenești”

Florin Costea are un istoric important la vechea echipă a Universității
Florin Costea are un istoric important la vechea echipă a Universității

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 19:03 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 19:04

Florin Costea (36 de ani), fosta vedetă a echipei lui Adrian Mititelu, a vorbit despre derby-ul dintre FCU Craiova 1948 și CSU Craiova, confruntare care a împărțit Oltenia fotbalistică în două.

  • FCU Craiova - CSU Craiova, meciul care a împărțit Oltenia în două, se joacă astăzi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look+.

Florin Costea, în prezent jucător în Liga 3, la Viitorul Dăești, a rămas un apropiat al familiei Mititelu, însă recunoaște că lotul lui CSU Craiova e mult mai valoros decât cel al lui FCU. Diplomat, Florin Costea spune că le ține pumnii ambelor echipe diseară. 

Florin Costea: „E puțin ciudat să vezi două echipe din Craiova jucând între ele”

E puțin ciudat să vezi două echipe din Craiova jucând între ele. Le doresc baftă amândurora și să nu iasă incidente. Sper să fie un spectacol frumos și în tribune și în teren. Suporterii sunt minunați, dar sper să nu intervină acele orgolii prostești oltenești și toată lumea să-și încurajeze echipa favorită.

Într-un derby poate câștiga oricine, nu este neapărat o echipă favorită. Amândouă sunt echipe bune chiar dacă au început mai slab campionatul. Probabil își vor reveni pe parcurs și vor ajunge printre primele echipe ale campionatului”, a declarat Florin Costea, potrivit realitateasportiva.net.

Florin Costea: „Echipa lui Reghecampf e mai omogenă, dar să nu uităm că FCU e nou-promovată”

„Clar echipa lui Reghecampf este mai omogenă, jucătorii joacă de mai mult timp împreună, joacă de ani buni în Liga I. Să nu uităm că FCU este o echipă nou-promovată. Au adus mulți jucători și e greu să faci o echipă bună repede cu așa mulți jucători noi. Și-au mai revenit, au scos un punct la Botoșani. Cred că ușor, ușor vor veni și rezultatele mai bune” a declarat Florin Costea, conform sursei citate. 

123 de meciuria adunat atacantul la Craiova, pentru care a punctat de 51 de ori (2005 - 2011)

Adrian Mititelu, mesaj din spatele gratiilor înaintea meciului cu CSU Craiova

Adrian Mititelu (53 de ani), patronul FCU Craiova, a transmis un mesaj înaintea derby-ului cu CSU Craiova.

În această seară are loc primul derby dintre FCU și CSU Craiova în Liga 1. Înainte de meci, patronul nou-promovatei, Adrian Mititelu, care este încarcerat din noiembrie 2020, a ținut să transmită un mesaj.

„Indiferent de rezultat, noi suntem învingători. Gândiți-vă că ei jucau acum câțiva ani cu AC Milan, noi eram prin Liga a 4-a și acum am dărâmat acest ecart dintre noi. O parte dintre suporterii noștri au migrat către ei, dar o și mai mare parte a rămas alături de noi și ne vor susține diseară. 

Am încredere în Adi și băieți că vor da totul și vor face suporterii Craiovei mândri de ei. Dar repet, indiferent de rezultat, noi suntem cei învingători pentru felul în care am renăscut după ce au călcat cu tancurile pe noi”, a spus Mititelu senior pentru Gazeta Sporturilor, prin intermediul fiului său, Adrian Mititelu junior.

VIDEO Cum arată baza sportivă a celor de la FCU Craiova? Vezi aici imaginile obținute de GSP

Citește și alte știri de actualitate:

„Am ajuns să fiu păzit non-stop de polițisti. E o nebunie!” » Sorin Cârțu, terorizat după ultimele evenimente din Craiova

VIDEO + FOTO Bun venit în „Tărâmul Leilor” » Cum arată baza de peste 12 milioane de euro a celor de la FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează