FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

foto Istvan Kovacs, corectat de VAR » Arbitrul nu văzuse un penalty clar în derby-ul Craiovei, dar a dictat apoi unul care n-a fost

Faza primului penalty foto: captură Prima Sport +5   FOTO
Faza primului penalty foto: captură Prima Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 22:00 / Actualizat luni, 08 august 2022 12:50

FCU Craiova - CSU Craiova , în etapa #4 din Liga 1. Echipa lui Balint a primit penalty în minutul 38, după faultul lui Van Durmen la Markovici.

Atacantul a fost a împiedicat în careu de Van Durmen, dar Kovacs nu a dat nimic inițial. A fost chemat de VAR să revadă faza și și-a schimbat decizia.

Penalty cu VAR pentru CSU Craiova, în derby-ul cu FCU Craiova

Fără să aibă un joc strălucit în prima repriză, Universitatea Craiova a intrat la cabine în avantaj. Andrei Ivan a marcat în minutul 40, dintr-un penalty obținut de Markovic, iar Hanca a majorat scorul, tot din penalty.

Istvan Kovacs, arbitrul partidei, nu a observat faultul lui Van Durmen la atacantul echipei lui Balint și a lăsat jocul să continue. După câteva zeci de secunde, „centralul” din Carei a fost chemat la marginea terenului, unde a revăzut faza și a acordat lovitură de la 11 metri.

Kovacs a acordat și al doilea penalty pentru Universitatea Craiova

Kovacs a mai acordat un penalty pentru CSU Craiova, în minutul 45+1. Hanca a executat o lovitură liberă, mingea l-a lovit pe Bahassa, arbitrul a considerat că a fost henț și a arătat punctul cu VAR. Hanca a transformat lovitura de pedeapsă fără emoții, primul său gol în tricoul alb-albastru. Reluările au arătat însă că „centralul” nu a luat decizia corectă.

+1 FOTO

Citește și:

Fază bizară în Chindia - CFR Cluj » Jucătorii campioanei n-au înțeles de ce a fost eliminat Gabriel Debeljuh! Ce spune protocolul VAR

FCU Craiova 1948 - CS Universitatea Craiova, în etapa #4 » Echipele de start + momente tensionate cu suporterii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
Caravela.
Caravela.  •  30 August 2022, 21:01

arbitrul a furat Craiova mica cu var cu tot tacamul.

terranovaaa
terranovaaa  •  08 August 2022, 16:22
Postat de mircea_cjn pe 08 August 2022, 09:43

Istvan Kovacs a facut practic doua cadouri 11m Universitatii. La primul (simulare, autoagatare gen Tanase) nu a dat, dar a fost rugat de VAR si a dat), la al doilea... Kovacs s-autodepășit: dăm cu toți reluări și reluări și vedem hentul, Kovacs a vazut mișcarea fotonilor din prima. Ideea e acum tot mai clară, vezi confirmarea si cu mascarada arbitrajului din meciul CFR-ului. 1.Pentru a sparge dominatia CFR-ului trebui "ajutate"două echipe: FCSB și Universitatea Craiova. 2. Echipele care ar putea strica jocurile trebuie puse la colț. Aici inafara de CFR intră Rapid si FCU Craiova. 3. La actiune participă tot grupul: liga, arbitri, VAR, GSP, Digi. Iar Kovacs e șmecher. A văzut că nu-i benefic pentru el să se pună contra vântului și arbitrează cum e bine, vorba unui economist, pentru el și familia sa.

Putene-ti ochelari prostule o dai in ridicol. Plin de clone ale lui randum, scubi si ghita pe aici ca ciupercile dupa ploaie.

supermamaliga_1
supermamaliga_1  •  08 August 2022, 10:09

De aia suntem de râsul curcilor, în Anglia, la primul penalty, unde s-a căutat contactul să cadă, îl fluiera un stadion întreg și arbitrul râdea de el. CSU nu a avut niciun penalty clar, ci doar penalty-uri date pe circumstanțe și analize de faze statice unde orice atingere este considerată contact.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează