FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

FCU Craiova susține că derby-ul cu CSU Craiova riscă să nu fie televizat » Explicațiile lui Mititelu pentru GSP

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2022 16:42 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 17:04

FCU Craiova a emis un comunicat prin care anunță că există posibilitatea ca meciul cu rivala CSU Craiova să nu fie televizat.

  • FCU Craiova - CS Universitatea Craiova e programat duminică, 7 august, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și urma să fie transmis de PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Formația patronată de Adrian Mititelu a anunțat azi că s-ar putea ca meciul cu rivala din oraș să nu fie televizat.

Având în vedere situația contractului privind cedarea drepturilor TV de către LPF, posibilitatea ca meciul de duminică, 7 august, de la ora 21:30, dintre Fotbal Club Universitatea 1948 și CSU să fie televizat este redusă. 

Prin urmare, toți cei interesați să urmărească acest meci sunt rugați să-și achiziționeze bilete. O decizie finală se va lua în scurt timp. 

- comunicat FCU Craiova

Antrenorul cu paznic?!
editorial
Antrenorul cu paznic?!

Adrian Mititelu: „Nu s-au plătit banii din drepturile TV”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Adrian Mititelu a explicat că anunțul are legătură cu situația privind drepturile TV.

Patronul FCU Craiova susține că eAD, deținătorul drepturilor TV, nu a plătit ultima tranșă, astfel că oltenii vor să ia atitudine, așa cum au făcut la finalul partidei cu FCSB, când niciun reprezentat al echipei nu a dat declarații la final de meci.

„Am înțeles că nu mai e valabil contractul privind drepturile TV. Nu s-au plătit banii. Probabil că așa vor reacționa toate cluburile. Eu doar am fost primul.

Nu s-au achitat banii. Nu s-a plătit ce s-a stabilit. S-au depășit termenele. Toată lumea fotbalului vuiește, dar cluburile nu au spus nimic pentru că se încearcă să se țină gunoiul sub preș. 

Eu am vrut să trag un semnal de alarmă după meciul cu FCSB. Liga este complet depășită. A ajuns doar o anexă a deținătorului de drepturi TV. Riscăm falimentul fotbalul românesc. Eu încă nu am probleme, dar sunt 4-5 cluburi care au. 

Au tot fost amânări. Ba 7 iulie, ba 15 iulie... E o întârziere de o lună și jumătate”, a spus Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

„Nu comentăm declarațiile lui Adrian Mititelu”, a fost reacția lui Orlando Nicoară, directorul companiei eAD. 

GSP a încercat ia legătura și cu reprezentații LPF, dar nu a primit niciun răspuns până la publicarea articolului.

VIDEO ECHIPA ETAPEI. Adrian Mutu e antrenorul rundei! Kait + Ioniță țin Rapidul în top, Deac și Debeljuh ajută CFR-ul

 Citește și

Adrian Mititelu, reacție necontrolată la TV! Urlete și acuzații grave la adresa lui Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost EXECUTAT!” + „Universitatea e doar un nume de scenă, ei nu se numesc așa”

Mititelu ia peste picior CSU Craiova și anunță triumfal: „E momentul să-i batem!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (68)
ticlazau
ticlazau  •  04 August 2022, 13:08

Lucrurile sunt foarte simple. Pentru ca au fost vandute aproape toate biletele la Nord, iar celelalte zone ale stadionului sunt aproape goale, Papillon a aruncat chestia asta cu netelevizarea in speranta ca lumea va incepe sa cumpere bilete si in celelalte zone ale stadionului!

pittt
pittt  •  04 August 2022, 12:55
Postat de george.br pe 03 August 2022, 18:52

Ai vedenii, bre! Panica sa fie de vina?:)))

Ce vedenii bre? Citește comentariile lui fanfcucraiova si spune dacă ai dubii cumva că nu ar fi flosud. După gramatica perfectă !! Absolut același stil si mai ales absolut aceleași greșeli de gramatică inconfundabile!!

craiovamaxima
craiovamaxima  •  04 August 2022, 09:58

Cu cat patronii apar mai mult prin presa, cu atat echipele lor au rezultate mai proaste. Asta asa, ca o constatare pentru ca, cel putin pana in momentul de fata, FCU a jucat bine iar rezultatele nu s-au lasat asteptate.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează